SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US Open 2020. VIDEO Thriller de aproape 5 ore, încheiat dramatic la New York! Tsitsipas a ratat 6 mingi de meci și a fost eliminat, după ce a condus cu 5-1 în setul 4!

Stefanos Tsitsipas. foto: Guliver/Getty Images
Stefanos Tsitsipas. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 11:33 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 11:51

Stefanos Tsitsipas (22 de ani, 6 ATP), favoritul 4 de la US Open, a părăsit competiția în turul III, după un meci de un dramatism aparte contra lui Borna Coric (23 de ani, 32 ATP). Croatul s-a impus în cinci seturi, scor 6-7 (4), 6-4, 4-6, 7-5, 7-6 (4).

Cea mai mare surpriză înregistrată până acum pe tabloul masculin de la Flushing Meadows s-a înregistrat în urma unui adevărat thriller! Considerat unul dintre jucătorii care ar fi putut să-i pună probleme lui Novak Djokovic în calea spre trofeu, grecul Stefanos Tsitsipas a clacat inexplicabil în meciul cu Borna Coric, deși a condus cu 2-1 la seturi și 5-1 în setul 4.

În setul patru, Tsitsipas era cu un pas în optimile de finală. Conducea cu un liniștitor 5-1, la adăpostul a două break-uri. A urmat o desfășurare uluitoare a scorului. Pe rând, elenul a ratat toate cele șase mingi de set pe care și le procurase. A condus inclusiv cu 5-4 și 40-0 pe propriul serviciu, dar Coric a revenit incredibil și a câștigat setul cu 7-5. 

Borna Coric l-a eliminat pe Tsitsipas!

Setul decisiv, unul în care Tsitsipas a avut din nou break în față, s-a decis în tie-break. Croatul Coric a fost jucătorul care a gestionat mai bine presiunea și s-a calificat în turul următor, obținând una dintre cele mai importante victorii ale carierei. 

În optimi, Coric se va duela cu australianul Jordan Thompson (26 de ani, 63 ATP).

VIDEO Rezumatul meciului Tsitsipas - Coric:

Citește și alte știri despre US Open:

US OPEN. Karolina Muchova, adversara Soranei Cîrstea din turul al treilea, i-a atras atenția Virginiei Ruzici

VIDEO Controversă la US Open: Dominic Thiem, scos din sărite de politica oficialilor: ce l-a deranjat pe austriac

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ioan1964
ioan1964  •  06 Septembrie 2020, 09:19

SORANA a jucat bine dar dupa parerea mea ca nu sunt CTP nu cred ca poate mai mult! Iar in acest meci efectiv s-a speriat de rezultat!

fuller
fuller  •  06 Septembrie 2020, 01:58

Uite ca se poate si mai rau sa cazi psihologic decat i s-a intamplat lui Sorana. Insa Tsitsipas are canatjul varstei si mai are pana sa se maturizeze. Si chiar joaca spectaculos si bine, fara sa fie plictisitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează