SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // Americanii schimbă regulamentul după scandalul dintre Serena Williams și Carlos Ramos » Jucătorii contestă decizia

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 22:05

Organizatorii de la US Open vin în sprijinul fanilor cu un nou set de reguli. Tabelele de marcaj vor afișa mesaje cu deciziile luate de arbitri.

Portughezul Carlos Ramos și Serena Williams au avut un conflict deschis în finala ediției trecute a Marelui Șlem de la New York, pierdută de Serena în fața lui Naomi Osaka, scor 2-6, 4-6. Arbitrul de scaun a sancționat-o pe Williams pentru sfaturile primite din tribună de la Patrick Mouratoglou, jucătoarea ripostând și numindu-l „hoț”. Americanca a fost depunctată, spre nedumerirea fanilor din tribune.

Pentru a preîntâmpina astfel de situații, oficialii americani au decis introducerea unui set de reguli care să ducă la o transparență mai mare. Ecranele arenelor vor afișa fiecare încălcare a regulamentului. Tot în sprijinul fanilor vor exista și arbitri de top care vor explica deciziile în timp real, lucru puternic împământenit în sporturile americane. Mai mult, în fazele superioare ale competiției, aceste decizii vor fi postate și pe rețelele de socializare. 

Bethanie Mattek-Sands nu e de acord

Modificările anunțate cu fast au deja contestatari. Bethanie Mattek-Sands, jucătoare cu opt trofee de Mare Șlem în probele de dublu, se numără printre ei: „Sunt atât de multe lucruri pe care ne-am putea concentra pentru a veni în sprijinul fanilor. Înțeleg că vine într-o circumstanță extremă, după pățania Serenei de anul trecut. Nu cred că fanii vor să își concentreze atenția asupra tabelei”.

Carlos Ramos, interzis la meciurile Serenei

Federația de tenis din Statele Unite ale Americii a transmis prin intermediul CNN un comunicat prin care anunță că Ramos nu va conduce meciurile Serenei Williams (8 WTA) sau ale lui Venus Williams (52 WTA).

REZUMATUL FINALEI US OPEN DIN 2018

Citește și:

SERENA WILLIAMS - MARIA SHARAPOVA // Promisiunea făcută de americancă: „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
corvinnus
corvinnus  •  24 August 2019, 10:07
Postat de Lengyel Adrian pe 24 August 2019, 08:23

Eu propun sa o arbitreze numai tat-su sau, si mai bine , sa joace fara arbitru si sa ia singura deciziile...

Sau sa joace fara adversara :) Asa poate pierde din când în când., dar numai daca este accidentata.

stoichkov10
stoichkov10  •  24 August 2019, 08:53
Postat de Lengyel Adrian pe 24 August 2019, 08:23

Eu propun sa o arbitreze numai tat-su sau, si mai bine , sa joace fara arbitru si sa ia singura deciziile...

Tac-su din Compton. Se descurca with Stere din Constanta. Nu mai zici de Snooop.Dog everfercent.)

986379311381755
Lengyel Adrian  •  24 August 2019, 08:23

Eu propun sa o arbitreze numai tat-su sau, si mai bine , sa joace fara arbitru si sa ia singura deciziile...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează