TENIS  ·  US OPEN

US OPEN // Americanii schimbă regulamentul după scandalul dintre Serena Williams și Carlos Ramos » Jucătorii contestă decizia

Vineri, 23 August 2019, 22:05

Organizatorii de la US Open vin în sprijinul fanilor cu un nou set de reguli. Tabelele de marcaj vor afișa mesaje cu deciziile luate de arbitri.

Portughezul Carlos Ramos și Serena Williams au avut un conflict deschis în finala ediției trecute a Marelui Șlem de la New York, pierdută de Serena în fața lui Naomi Osaka, scor 2-6, 4-6. Arbitrul de scaun a sancționat-o pe Williams pentru sfaturile primite din tribună de la Patrick Mouratoglou, jucătoarea ripostând și numindu-l „hoț”. Americanca a fost depunctată, spre nedumerirea fanilor din tribune.

Pentru a preîntâmpina astfel de situații, oficialii americani au decis introducerea unui set de reguli care să ducă la o transparență mai mare. Ecranele arenelor vor afișa fiecare încălcare a regulamentului. Tot în sprijinul fanilor vor exista și arbitri de top care vor explica deciziile în timp real, lucru puternic împământenit în sporturile americane. Mai mult, în fazele superioare ale competiției, aceste decizii vor fi postate și pe rețelele de socializare. 

Bethanie Mattek-Sands nu e de acord

Modificările anunțate cu fast au deja contestatari. Bethanie Mattek-Sands, jucătoare cu opt trofee de Mare Șlem în probele de dublu, se numără printre ei: „Sunt atât de multe lucruri pe care ne-am putea concentra pentru a veni în sprijinul fanilor. Înțeleg că vine într-o circumstanță extremă, după pățania Serenei de anul trecut. Nu cred că fanii vor să își concentreze atenția asupra tabelei”.

Carlos Ramos, interzis la meciurile Serenei

Federația de tenis din Statele Unite ale Americii a transmis prin intermediul CNN un comunicat prin care anunță că Ramos nu va conduce meciurile Serenei Williams (8 WTA) sau ale lui Venus Williams (52 WTA).

REZUMATUL FINALEI US OPEN DIN 2018

Citește și:

SERENA WILLIAMS - MARIA SHARAPOVA // Promisiunea făcută de americancă: „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!Ne protejează sau nu mănușile de COVID? Demonstrația unei asistente: „Nu sunt deloc conștienți„

Libertatea

Comentarii (14)

corvinnus  •  24 August 2019, 10:07
Postat de Lengyel Adrian pe 24 August 2019, 08:23

Eu propun sa o arbitreze numai tat-su sau, si mai bine , sa joace fara arbitru si sa ia singura deciziile...

Sau sa joace fara adversara :) Asa poate pierde din când în când., dar numai daca este accidentata.

stoichkov10  •  24 August 2019, 08:53
Postat de Lengyel Adrian pe 24 August 2019, 08:23

Eu propun sa o arbitreze numai tat-su sau, si mai bine , sa joace fara arbitru si sa ia singura deciziile...

Tac-su din Compton. Se descurca with Stere din Constanta. Nu mai zici de Snooop.Dog everfercent.)

Lengyel Adrian  •  24 August 2019, 08:23

Eu propun sa o arbitreze numai tat-su sau, si mai bine , sa joace fara arbitru si sa ia singura deciziile...

Vezi toate comentariile (14)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1