SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US Open // Partener inedit și năbădăios » Marius Copil va juca la dublu alături de Nick Kyrgios!

Articol de - Publicat sambata, 17 august 2019 18:36

Marius Copil și Nick Kyrgios // Ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open, e foarte aproape. 

Luni vor începe calificările, iar din 26 august pornesc meciurile de pe tablourile principale.

Este gata și lista cuplurilor înscrise la dublu masculin, în fruntea căreia se găsesc columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, campionii din 2017, apar pe poziția a treia, în timp ce la 34 se află o combinație un pic surprinzătoare: Marius Copil și Nick Kyrgios!

Cei doi nu au mai jucat împreună până acum, deși ambii accesează uneori și tablourile de dublu ale turneelor la care participă. Australianul, cu temperamentul său complex, când amuzant, când conflictiv, pare o alegere bizară pentru calmul Marius, însă românul îl simpatizează pe Nick, îi apreciază simțul umorului. 

Într-un interviu exclusiv pentru Gazetă, de la finalul sezonului trecut, Copil a răspuns la un chestionar inedit, iar numele lui Kyrgios a apărut de câteva ori. La ce întrebări? Să ne amintim: "Cu cine ai împărți o sticlă de vin bun? Aș alege un grup de băieți. Gael Monfils, Nick Kyrgios și Benoit Paire", "Cu cine ai deschide un bar? Nick Kyrgios, Mansour Bahrami", "Cu cine ai merge să te distrezi? Cu Horia Tecău, cu Gael Monfils, Nick Kyrgios". 

Anul acesta, Marius a adunat cinci parteneri de dublu în cele 7 turnee la care a jucat, cele mai bune rezultate fiind turul al treilea la Roland Garros alături de Rohan Bopanna (Ind) și semifinala în challenger-ul pe iarbă de la Ilkley, împreună cu Ugo Humbert. Kyrgios, la rândul său, a jucat alături de 8 colegi de circuit în cele 11 participări la dublu din 2019. Semifinalele de la Stuttgart, cu Matt Reid, reprezintă cel mai bun rezultat din sezon.

1e numărul titlurilor la dublu obținute până acum de Marius Copil, cel de la București 2015, alături de Adrian Ungur. Tot unul are și Nick Kyrgios, Lyon 2018, cu Jack Sock

vezi și:

Kyrgios, penalizat cu o amendă USTURĂTOARE după ultimul scandal! Australianul riscă să fie suspendat din circuit

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
bulletproof
bulletproof  •  18 August 2019, 08:55

A ales bine Marius, întrucât Kyrgios e mai nonconformist ! GOOD LUCK, GUYS ❗❗❗

magic4ever
magic4ever  •  18 August 2019, 01:35

Poate il calmeaza Copil pe Kyrgios:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează