SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, se consideră discriminat: „E cea mai stupidă regulă!”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 11:01

Patrick Mouratoglou (49 de ani), antrenorul Serenei Williams (37 de ani, 8 WTA), a vorbit despre tratamentul diferit, considerat discriminatoriu, de care au avut parte la ediție precedentă a US Open.

  • CONTEXT: Serena Williams și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open 2018 în fața lui Naomi, 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru „hoț” și „mincinos”. Toate detaliile, AICI

„Dacă regret? Nu! Simțeam că este pierdută în acele clipe și am încercat să o ajut. Am făcut ce ar fi făcut orice alt antrenor. Aș repeta asta și mâine! Vorbesc serios. Dacă aș fi din nou penalizat, ar fi injust. Și dacă eu sunt pedepsit, atunci toată lumea ar trebui să fie. Dar nimeni nu e. Nimeni! 

Din punctul meu de vedere, nu am făcut nimic greșit. Nimeni nu îți dă un avertisment pentru prima abatere. În mod normal, ar trebui să îți spună să ai grijă. Cred că e cea mai stupidă regulă! Când îți arunci racheta de podea, înțeleg să fii avertizat. Toată lumea acceptă, e o regulă clară, aplicată fără diferențe. În privința coaching-ului, lucrurile stau altfel. Toată lumea o face, dar nu toți sunt penalizați”, a declarat Mouratoglou conform Firstpost.com

Serena, spre o nouă finală

Serena Williams (8 WTA) a trecut de croata Petra Martic (22 WTA), scor 6-3, 6-4, și va juca în sferturile de finală de la US Open împotriva chinezoaicei Qiang Wang (18 WTA). Naomi Osaka (1 WTA) se află în continuare în competiție, iar ultimul act din 2018 poate fi reeditat.

6 trofeea câștigat Serena Williams pe hard-ul de la New York

Rezumatul meciului dintre Serena Williams și Petra Martic

Vezi și:

VIDEO Daniil Medvedev a recidivat! Conflictul cu fanii capată proporții: „Nu sunt mândru de ce am făcut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  02 Septembrie 2019, 13:10

A prins glas ***? ești discriminat, *** nu v-ar fi rușine obrazului ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează