SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US Open s-ar putea juca în alt oraș » Propunerea inedită a americanilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 23:04

Ediția din 2020 a US Open s-ar putea desfășura în California în loc de New York, zona planetei cel mai rău afectată de coronavirus. 

Americanii pregătesc mai multe scenarii prin care ultimul turneu de Grand Slam al anului să se poată disputa. Cea mai plauzibilă este aceea de a fi mutat în California, în complexul care organizează de obicei Indian Wells, susțin spaniolii de la Marca.

Pandemia de coronavirus este ținută sub control în zonă, baza dispune de suficiente terenuri, iar temperatura în acea perioadă a anului este una ideală pentru tenis. Acestea au fost argumentele Federației Americane de Tenis.

287.245de cazuri de coronavirus au fost confirmate în statul New York. Statul California, în care ar urma să se dispute turneul de Mare Șlem, are 41.382 de cazuri

Complexul de la US Open, spital de campanie 

Cel mai mare complex de tenis din America s-a transformat pe timpul pandemiei de COVID-19. „Billie Jean King Tennis Center” a devenit spital pentru bolnavii din Queens și împrejurimi și refugiu pentru sutele de oameni fără adăpost, care beneficiază zilnic de 25.000 de mese calde pe arena „Louis Armstrong”, a doua cea mai mare din complex, cu o capacitate de 14.000 de locuri.

US Open s-ar putea juca în alt oraș » Propunerea inedită a americanilor

Ce se întâmplă cu Roland Garros și Wimbledon?

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri din tenis:

Cum a făcut-o Darren Cahill pe Simona Halep să plângă: „Ar fi trebuit să îmi mușc limba! Am realizat cât de mult am greșit”

EXCLUSIV Interviu cu un antrenor român aflat de 4 decenii în Germania: „Toată lumea a făcut presiune” + povestea plecării și un interogatoriu teribil cu Securitatea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  26 Aprilie 2020, 00:31

IW ar fi trebuit sa fie al 5lea GS al anului, însă știți cum e, sa aibă America doua și alții, ca de exemplu China, niciunul!? :-)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează