SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN Sorana Cîrstea - Taylor Townsend // Mats Wilander: „Meci precum Halep - Townsend n-am mai văzut în ultimii 15 ani pe nicio suprafață! Sorana e mare favorită astăzi”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 14:32

US OPEN. Mats Wilander, de șapte ori câștigător de Grand Slam, a vorbit despre eșecul Simonei Halep (27 de ani, 4 WTA) în fața lui Taylor Townsend (23 de ani, 116 WTA) și despre următorul meci al acesteia, în fața Soranei Cîrstea (29 de ani, 106 WTA). Suedezul o vede favorită pe româncă în duelul din această seară, din 16-imi, de la ora 18:00. 

  • Meciul dintre Sorana Cîrstea și Taylor Townsend va fi liveSCORE pe GSP.ro, de la ora 18:00, și în direct pe Eurosport. (Detalii AICI)

„Am fost surprins că Simona a pierdut, dar când vezi meciul și felul în care Taylor Townsend a jucat, nu mai ești surprins. Pot spune că n-a mai existat un asemenea meci în ultimii 15 ani la un turneu WTA pe nicio suprafață! Simona a fost scoasă din zona ei de confort, deoarece a jucat în fața unei jucătoare care a servit foarte bine și a returnat la fel. 

Întrebarea pe care mi-o pun acum e dacă Townsend va juca împotriva Soranei la fel cum a făcut-o cu Simona. Cred că nu. Cu Halep s-a bazat că nu mai are nimic de pierdut după primul set pe care Simona l-a câștigat și a dat tot ce a avut mai bun apoi. Împotriva Soranei, cel mai probabil, o vom vedea jucând în stilul ei caracteristic. Consider că Sorana e mare favorită să o învingă pe Townsend”, a declarat Wilander pentru Eurosport.

2.60 e cotapentru o victorie a Soranei Cîrstea, în timp ce o Townsend e cotată cu 1.50

VEZI ȘI: 

VIDEO Halep, prima reacție după „naufragiul” de la US Open: „N-am mai jucat niciodată cu cineva care să facă asta atât de des”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
comabi
comabi  •  01 Septembrie 2019, 08:09

Daca stiam ca Mats o vede favorita pe Sorana, ma duceam sa pun la pariuri pe Taylor :))).

infos
infos  •  31 August 2019, 21:26

Sorana Cosanzeana e varza, ce sa faca asta? O jucatoare *** in tenis. :-))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

persanu
persanu  •  31 August 2019, 20:39
Postat de reteleanu pe 31 August 2019, 15:40

Sorana are multe motive ptr care este favorita (ma uimesc cotele): in primul rand este mai experimentata si mai buna (are de 3 ori mai multe meciuri pe hard decat t.t), este in forma buna si spre deosebire de Simona chiar iubeste new york-ul, ii place acolo. apoi este mica rivalitate romaneasca si ambitia de a o bate pe aia "pe care Simo n-a batut-o" :) si, peste toate astea, Sorana chiar are toate armele din lume sa raspunda grasutzei. as merge chiar pe 2-0 la seturi pt Sori.

Le-ai nimerit. Noroc cu halep ca a scos capul in tenis, ca ce ne pricepeam toți la fotbal dat acum suntem pricepuți si la tenis :))))))))) Pe criteriul h2h ai dat pronosticul? :))))))))))))))).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează