SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

US OPEN // VIDEO Roger Federer a răbufnit după ce a fost acuzat că e ajutat de organizatori: „Nu e vina mea! Am auzit de prea multe ori rahatul ăsta”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 22:08

Roger Federer (38 de ani, 3 ATP) a trecut de britanicul Daniel Evans (29 de ani, 68 ATP), scor 6-2, 6-2, 6-1, scor , și s-a calificat în optimile de finală de la US Open. 

Elvețianul a avut o ieșire neașteptată în timpul conferinței de presă.

Ploaia de miercuri de la New York a încurcat serios programul organizatorilor. Roger Federer a reușit să își joace meciul din turul secund la timp, pe o arenă acoperită, în timp ce adversarul său de astăzi, Daniel Evans, a fost nevoit să își amâne înfruntarea și să joace două meciuri în mai puțin de 24 de ore.

Fostul număr 4 mondial Gregory Rusedski, finalist la US Open în 1997, a afirmat pentru un post TV american că Federer a fost cel care a cerut programarea meciul cu Evans în sesiunea de zi de la New York, astfel încât Daniel nu a avut timp de recuperare.  

Federer a vrut să pună capăt acestor speculații: „Nu îmi amintesc să fi cerut așa ceva. Într-adevăr, e mai drăguț să joci pe lumină, asta cred. Dar nu fac nimic intenționat. Eu doar am spus că e mai plăcut, mai departe nu ține de mine. Din punctul meu de vedere, pot juca și la 4 dimineața dacă atunci sunt programat.  

Asta nu înseamnă că «Roger cere, Roger primește». Tineți minte asta, pentru că am auzit rahatul ăsta de prea multe ori!”, a declarat Federer într-o conferință de presă.

Rezumatul meciului dintre Federer și Evans:

Vezi și:

VIDEO Halep s-a bătut singură! Americanca a dezvăluit discuția purtată la Miami: „Îmi bătea atât de tare inima. Sfaturile ei mi-au rămas în minte”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează