SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND 6-2, 3-6, 6-7 (4) // VIDEO Halep s-a bătut singură! Americanca a dezvăluit discuția purtată la Miami: „Îmi bătea atât de tare inima. Sfaturile ei mi-au rămas în minte”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 19:26

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a fost eliminată în turul II al turneului de Mare Șlem de la US Open de americanca Taylor Townsend (23 de ani, 116 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-7 (4).

Simona fusese abordată de Taylor în luna martie 2019, la finalul meciului de la Miami, câștigat de româncă fără emoții, 6-1, 6-3. Americanca a ascultat sfaturile de atunci ale campioanei de la Wimbledon și le-a pus în practică, chiar împotriva jucătoarei pe care spune că o admiră!

„Inima îmi bătea foarte tare când am vorbit cu ea. Nu sunt genul ăsta de om, dar ceva din interior m-a împins să merg să vorbesc cu Simona, pentru că tocmai mă bătuse rău la Miami. Mi-am spus «La naiba, ce am de pierdut?!». 

Eram curioasă să văd cum a trăit ea meciul. Mi-a dat niște sfaturi foarte bune, nu lucruri neapărat noi, dar a fost plăcut să le aud de la cineva cu care tocmai jucasem. A fost cu atât mai important cu cât vorbele veneau de la o jucătoare atât de mare, care a obținut lucruri foarte importante în carieră.

Nu știu de ce am făcut, dar am făcut-o! Nu am implementat neapărat tot ce mi-a spus, dar lucrurile mi-au rămas oarecum în minte, le auzeam în timpul antrenamentelor”, a mărturisit Townsend într-o conferință de presă de după duelul de la US Open.

Townsend: „Asta e frumusețea tenisului”

Taylor Townsend a surprins întreaga lume a tenisului cu cele peste 100 de urcări la fileu din meciul cu Halep. Americanca a numit alte două jucătoare al căror stil a inspirat-o.

„Mereu au fost câteva jucătoare care au putut face asta. E un sport individual și asta e frumusețea, să își găsești propriul stil, propriul drum, să nu faci parte din mulțime.

Ashleigh Barty e un exemplu. Am jucat cu ea la juniori, mereu a avut această varietate în joc. Su-Wei Hsieh are și ea niște mâini incredibile”, a adăugat Townsend.

„Am fost devastată după Wimbledon, când am ratat o minge de meci cu Bertens. Mă trezeam noaptea din somn, mă ridicam în fund și strigam «drop shot»!”
- Taylor Townsend

Conferința de presă susținută de Townsend

Vezi și: 

VIDEO Halep, prima reacție după „naufragiul” de la US Open: „N-am mai jucat niciodată cu cineva care să facă asta atât de des”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ienasoiu
ienasoiu  •  31 August 2019, 19:32

„Halep s-a bătut singură” este o aberație a unui pseudoziarist sportiv emanată în goana după senzațional. În rest articolul este ok și putem trage pilde.

518396918348499
Viorica Alexandru  •  31 August 2019, 10:45

ce comentarii de neamuri proaste... iar ati pierdut la pariuri...breee...

florinso
florinso  •  31 August 2019, 05:33

E greu după ce ai cucerit Everestul adică Wimbledon ul sa te mai concentrezi daca stai rau cu bibilica. Aici din păcate Simona e vraiște. Dar tot respectul pt titlul de la Wimbledon.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează