SPORTURI  »  TENIS  »  PREMIILE OSCAR

FOTO Venus și Serena Williams au atras toate privirile la gala premiilor Oscar!

Venus și Serena Williams/ foto: Imago +15   FOTO
Venus și Serena Williams/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 13:13 / Actualizat luni, 28 martie 2022 14:23

Venus (41 de ani) și Serena Williams (40 de ani), cele două jucătoare de tenis, au participat la gala de decernare a premiilor Oscar, luni dimineață, în Los Angeles.

Surorile Williams sunt subiectul filmului „King Richard”, în care se prezintă primii pași ai acestora în tenis și viața tatălui lor. Rolul lui Richard, tatăl Serenei și al lui Venus, i-a adus actorului Will Smith premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

+11 FOTO

Venus și Serena Williams, implicate activ în crearea filmului „King Richard”

Surorile Williams au ocupat funcția de producători executivi la crearea filmului „King Richard”. Cele două au fost primele care au văzut filmul după finalizarea acestuia.

„King Richard” prezintă viața lui Richard Williams, tatăl lui Venus și al Serenei, care le-a antrenat pe acestea în copilărie. Ulterior, surorile Williams au dominat tenisul feminin, câștigând împreună nu mai puțin de 30 de turnee de Grand Slam.

Venus, sora mai mare, a obținut 7 astfel de trofee, în timp ce Serena este a doua jucătoare de tenis din istorie ca număr de turnee de Grand Slam câștigate, 23. Pe primul loc în această ierarhie este Margaret Court, cu 24 de trofee.

Venus Williams, moment stânjenitor

Venus Williams s-a confruntat cu un moment neplăcut la gala premiilor Oscar. În timp ce camera era îndreptată spre surorile Williams, Venus s-a arătat foarte stânjenită, din cauza unui accident vestimentar. Rochia acesteia a cedat, iar celebra jucătoare de tenis a încercat să-și acopere pieptul cum a putut.

Venus și Serena Williams au atras toate privirile la gala premiilor Oscar!
foto: Captură Twitter

Citește și:

Victoria Azarenka oferă primele explicații după „cel mai ciudat abandon din istorie” » Fostul număr 1 mondial renunță la tenis pentru o perioadă

Marea problemă a Emmei Răducanu, evidențiată de fostul număr 5 mondial: „A pierdut respectul vestiarului”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
liviuemil
liviuemil  •  28 Martie 2022, 23:56

Pe mine chiar m-au lasat masca: sint urite cu dra...!!!

valeri_gazzaev
valeri_gazzaev  •  28 Martie 2022, 15:48

Mda, destul de evident ca tipa rochia aia pe ea. Fara sutien, rochie foarte stramta, nu stiu la ce se astepta, sincer ))

emil.rizescu
emil.rizescu  •  28 Martie 2022, 14:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează