SPORTURI  »  TENIS  »  BRD TROPHY

Verdasco e bucuros că a scăpat de accidentări: "Corpul meu rezistă"

Articol de , - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 00:00

Mulțumit de o nouă finală, a 20-a a carierei, Verdasco spune că e bucuros și fiindcă a scăpat de accidentări.

- Fernando, felicitări, l-ai învins din nou pe zgură pe Guillermo. A fost un meci greu, dar probabil te așteptai la asta.
- Mulțumesc, da, suntem doi jucători care ne cunoaștem foarte bine. De cele mai multe ori, între noi au fost meciuri lungi, dure, indiferent că au fost de două sau de trei seturi. Ne știm de când eram mici, am jucat de multe ori unul contra celuilalt, iar asta face ca meciurile noastre să fie echilibrate. Din acest punct de vedere, lupta e și mai complicată. Sunt mulțumit de felul în care am jucat, cu toate poate că în setul al doilea, deși aveam un break în față, mi-am pierdut serviciul de două ori la rând.

- Ce ai făcut mai bine decât el?
- Am încercat să-mi fac jocul meu, să servesc pe cât de bine posibil, să joc bine din spatele terenului, când a fost cazul agresiv, sau apărându-mă, pentru că pe zgură e important să faci și acest lucru. Poate au fost game-uri în care nu am jucat la cel mai bun nivel, însă per total sunt mulțumit de acest meci.

- O noua finală pentru tine după ceva timp, cum te simți din postura de a încerca să cucerești încă un titlu?
- Foarte fericit. E frumos întotdeauna să lupți într-o finală, pentru un titlu, dar pentru mine în momentul acesta important este și faptul că sunt capabil să câștig meciuri la rând, să nu mai am accidentări, în februarie a fost ceva în zona cervicală, iar la finalul anului trecut la șold. Aceste luni au fost complicate pentru mine, de aceea lucrul mai important este că pot juca zi după zi la un nivel înalt. Corpul meu reacționează bine. Sigur, există jene fizice, dar nu una continuă, care să nu mă lase să joc. Va fi încă o finală alături de multele pe care le-am avut deja, dar contează că m-am redescoperit pe mine, că pot să înving jucători valoroși și că, evident, corpul meu nu m-a trădat.

- Ești foarte iubit în România, te așteptai la asta?
- (zâmbește larg) Adevărul e că nu mă așteptam să văd această afecțiune, să fiu atât de iubit, dar e plăcut să simți căldura oamenilor și sprijinul lor.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează