SPORTURI  »  TENIS  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Victor Cornea, despre relația cu Andreea Bălan: „Conexiunea noastră este una divină” + Are și un țel profesional îndrăzneț: „Vreau să ajung numărul 1!”

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 15:45 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 15:53

Victor Cornea, în vârstă de 30 de ani, se iubește de câteva luni cu Andreea Bălan, care îi deschide ușile către celebritate. Tânărul jucător de tenis are planuri mari pe termen lung, dar nu își neglijează nici iubita celebră.

De când s-a aflat că are o relație cu Andreea Bălan, Victor Cornea este în centrul atenției și apare aproape zilnic pe paginile ziarelor de monden. Jucătorul de tenis a pozat alături de iubita lui celebră pentru coperta revistei VIVA, un lucru total neobișnuit pentru el, însă pare că experiența i-a plăcut.

FOTO. Victor Cornea: „Vreau să ajung numărul unu mondial”

+45 FOTO

„A început să îmi placă tot mai mult să pozez în «cuplu» pe terenul de tenis, deoarece m-am specializat de câțiva ani doar pe proba de dublu și mă aflu în prezent clasat pe locul 68 mondial. Trebuie să recunosc însă, a fost o emoție aparte, fiind la prima mea ședință foto alături de persoana iubită”, a declarat sportivul.

Chiar dacă este îndrăgostit până peste cap de Andreea Bălan, în vârstă de 39 de ani, Victor Vlad Cornea nu renunță la planurile sale legate de carieră.

„Pe plan personal îmi doresc să menținem acest echilibru emoțional și să ne bucurăm împreună de familie. Pe plan profesional, am ca obiectiv pe termen scurt să termin anul printre primii 50 de jucători ai lumii, și astfel să îmi asigur prezența la Grand Slam-ul din Australia, la începutul anului viitor, Australian Open. Cât despre planul meu pe termen lung, îmi doresc să îmi îndeplinesc visul copilăriei, și anume, să câștig un turneu de Grand Șlam și să ajung numărul unu mondial”.

Victor Cornea: „Nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut”

+45 FOTO

Pare că Andreea Bălan i-a schimbat complet viața lui Victor, care mărturisește că nu a trăit niciodată atât de intens o poveste de dragoste. 

„Reușim să trăim momentul în prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin. Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut”, a spus sportivul în interviul pentru revista VIVA.

Cred că cea mai importantă este sănătatea și, dacă o avem, reușim să atingem orice vârf, obiectiv și vis. Îmi doresc ca fetițele mele să fie sănătoase, vesele, să nu le lipsească nimic și să se dezvolte în iubire și armonie. În rest, în carieră totul este exact așa cum îmi doresc, că doar sunt aici de foarte mulți ani și nu obosesc niciodată, deoarece îmi place foarte mult ce fac. 

- Andreea Bălan, pentru VIVA!

Citește și:

O celebră actriță face dezvăluiri picante despre fostul fundaș al Barcelonei: „A încercat de două ori”

Cea mai sexy fotbalistă, obligată să joace în tricourile-problemă din Premier League: „Nu s-au gândit la femei! Se pot lipi de sâni și se va vedea la TV”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Jupiter
Jupiter  •  01 Octombrie 2023, 08:21

Ce aveți cu omul acesta? Cu puțin roxaduxat sigur ajunge numărul 1.

ssLazio
ssLazio  •  30 Septembrie 2023, 18:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eugenrc
eugenrc  •  30 Septembrie 2023, 18:28

Oare ce a fumat? Sau o fi de la prea multe stridii? :)))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează