GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

foto Andreea Bălan, declarație siropoasă pentru Victor Vlad Cornea: „Te iubesc până la stele și înapoi”. Ce a pus la cale de ziua sportivului

Andreea Bălan, declarație siropoasă pentru Victor Vlad Cornea: „Te iubesc până la stele și înapoi”. Ce a pus la cale de ziua sportivului +49   FOTO
Andreea Bălan, declarație siropoasă pentru Victor Vlad Cornea: „Te iubesc până la stele și înapoi”. Ce a pus la cale de ziua sportivului

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 13:28 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 13:33

Victor Vlad Cornea a împlinit 30 de ani, iar Andreea Bălan, iubita lui, i-a organizat o superpetrecere și i-a declarat public dragostea pe care i-o poartă. 

Andreea Bălan, talentata cântăreață în vârstă de 39 de ani, a organizat o super-petrecere pentru iubitul ei, Victor Vlad Cornea, cu ocazia împlinirii a 30 de ani pe 24 septembrie. Jucătorul de tenis a fost plăcut surprins de surpriza pusă la cale de artistă. 

Diferența de vârstă de 9 ani dintre cei doi nu a reprezentat niciodată o problemă în relația lor. Andreea Bălan mărturisește că a găsit iubirea adevărată odată cu apariția mai tânărului jucător de tenis în viața ei.

+45 FOTO

Pe 24 septembrie, Victor Vlad Cornea a sărbătorit frumoasa vârstă de 30 de ani, iar Andreea Bălan a dorit să îi ofere o petrecere de neuitat. Jucătorul de tenis și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prietenit, printre care s-a aflat și Marius Copil. Petrecerea a avut loc în curtea casei artistei.

Cu un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare, Andreea Bălan i-a transmis public iubitului ei urările de bine și i-a exprimat sentimentele sale profunde. Tortul a fost unul special, iar curtea vilei a fost decorată cu baloane colorate, creând o atmosferă festivă.

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată, sinceră, asumată, dedicată și totodată ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverența! Victor, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi✨❤️ La mulți ani! Îți doresc să ajungi acolo unde meriți să fii”, i-a transmis public Andreea Bălan iubitului ei.

+45 FOTO

Victor Vlad Cornea nu a ezitat să își exprime sentimentele față de Andreea Bălan prin intermediul rețelelor de socializare, transmitându-i un mesaj plin de dragoste. Se pare că relația lor, care durează de câteva luni, este una solidă și plină de iubire, iar cei doi nu se sfiesc să își arate reciproc afecțiunea.

„Te iubesc cel mai mult”, a fost mesajul pe care Victor Vlad Cornea l-a scris pe contul de Instagram al cântăreței.

Mădălina Ghenea, asemănată cu un înger » Cea mai recentă fotografie a româncei a creat isterie în rândul fanilor
metrosport
Mădălina Ghenea, asemănată cu un înger » Cea mai recentă fotografie a româncei a creat isterie în rândul fanilor
Partenera hot a fotbalistului de la FCSB: „Te iubesc, little warrior”
METROSPORT
Partenera hot a fotbalistului de la FCSB: „Te iubesc, little warrior”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
VanBasten
VanBasten  •  27 Septembrie 2023, 09:39

Cat spatiu pe siteul gesepe pentru o stire de nimic.

gicab
gicab  •  27 Septembrie 2023, 05:40
Postat de contandino pe 26 Septembrie 2023, 13:48

asta e subiect de sport?

Cum nu… pai in pat creezi ca stau degeaba… peste câțiva a unde vor despărți și isi va lua și el in a cu 10-15 ani mai mică

contandino
contandino  •  26 Septembrie 2023, 13:48

asta e subiect de sport?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează