SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Victoria Azarenka vs Serena Williams, meci de cinci stele în finala US Open

Victoria Azarenka (foto: reuters)
Victoria Azarenka (foto: reuters)

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 septembrie 2012 09:40

Bielorusa Victoria Azarenka a trecut de rusoaica Maria Sharapova şi va juca finala de la US Open împotriva americancei Serena Williams

3/6, 6/2, 6/4. Acesta a fost scorul în prima semifinală a zilei, cea în care Sharapova nu a putut face faţă jocului solid şi în forţă pe care l-a făcut Victoria Azarenka. Număr 1 mondial, Azarenka va avea de-a face cu cea mai în formă jucătoare de la turneul de peste Ocean, americanca Serena Williams.

Williams nu a pierdut niciun set la acest US Open, ba mai mult, are doar 19 game-uri cedate pînă în finală! :O Ultima victimă a fost italianca Sara Errani, scor 6/1, 6/2. Williams a cîştigat turneul din ţara natală de trei ori, ultima oară în 2008.

Declaraţia serii a fost oferită de Maria Sharapova: "Acum, că am părăsit turneul, pot să cumpăr în sfîrşit o îngheţată de la maşina parcată în faţa hotelului meu. Vanilie cu sprinkles în curcubeu "

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează