SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Alt scandal la Madrid! Victoria Azarenka, scoasă din sărite de decizia organizatorilor după finală: „E inacceptabil”

Victoria Azarenka. 
Foto: Imago
Victoria Azarenka. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 09:56 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 11:11

Victoria Azarenka (33 de ani, numărul 17 WTA) a criticat organizatorii turneului de la Madrid, după câștigarea titlului la dublu în capitala Spaniei, duminică. Bielorusa a făcut pereche cu brazilianca Beatriz Haddad Maia și au învins cuplul format din Coco Gauff și Jessica Pegula, scor 6-1, 6-4. 

Jucătoarea din țara ex-sovietică crede că este inacceptabil faptul că organizatorii turneului din capitala Spaniei nu le-au permis jucătoarelor să țină discursuri la finalul partidei, așa cum cere protocolul, scriu cei de la The Guardian. 

Organizatorii competiției s-ar fi temut în special de discursul pe care ar fi urmat să-l țină Azarenka, jucătoare care și-ar fi spus răspicat nemulțumirile legate de turneul de la Madrid. 

Mesaj categoric pentru Octavian Popescu: „Acolo i-ar fi mai bine decât la Porto”
FCSB
Mesaj categoric pentru Octavian Popescu: „Acolo i-ar fi mai bine decât la Porto”

Victoria Azarenka critică deciziile luate de organizatorii turneului de la Madrid: „Este de neacceptat”

„S-a discutat foarte mult despre ce s-a întâmplat la sfârșitul finalei de dublu de la Madrid. Vreau să văd ce decizii se iau și care vor fi consecințele acelor decizii. 

Nu vreau să vorbesc foarte mult pe acest subiect. Vreau să văd ce măsuri se vor lua, sper că cele mai bune. Mi se pare inacceptabil că noi, jucătoarele, nu am ținut discursuri la finalul meciului”, a precizat jucătoarea, potrivit sursei citate anterior. 

Organizatorii de la Madrid, reacție întârziată 

Președintele turneului, Gerard Tsobanian, a reacționat după mai bine de 4 zile de la terminarea competiției: . „Faptul că nu le-am dat finalistelor de la dublu șansa de a se adresa fanilor la finalul meciului a fost ceva inacceptabil. Le-am prezentat scuze direct Victoriei, lui Beatriz, lui Coco și Jessicăi”, a spus Tsobanian, citat de Reuters.

Scuzele merg și către fanii care „așteaptă mai mult de la Madrid Open”, a adăugat Gerard Tsobanian. „Lucrăm pe plan intern și cu WTA pentru a revizui protocolul, suntem deciși să îmbunătățim procesul de a merge înainte în care ne aflăm deja. 

Am comis o greșeală, nu se va mai întâmpla niciodată”, a conchis el. 

Citește și: 

„Confuză, șocată, copleșită” » Bianca Andreescu, interviu tulburător despre ideea de a renunța la tenis: „Sună dur, dar am vrut s-o fac”

Ana Bogdan a fost la doar câteva mingi de victorie în duelul cu numărul 4 WTA » Gabriela Ruse, fără șanse în duelul cu Haddad Maia

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează