SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Victorie de senzație pentru Monica Niculescu! A învins-o într-o oră pe jucătoarea care a oprit-o pe Halep să ajungă lider mondial

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 17:18

Monica Niculescu (65 WTA) a câștigat în două seturi meciul jucat împotriva Johannei Konta (7 WTA) în primul tur al turneului de la Beijing, scor 6-1, 6-3.

Românca s-a impus în fața favoritei a șasea după doar o oră de joc, la capătul unui meci în care nu a pierdut niciun game pe propriul serviciu și în care Konta a avut o singură șansă de break, în primul game al meciului.

În turul al doilea, Niculescu va juca împotriva învingătoarei dintre americanca Shelby Rogers (57 WTA) și chinezoiaca Shuai Peng (24 WTA).

A fost prima victorie obținută de româncă în fața unei jucătoare din Top 10 în acest an și a patra din carieră.

Pentru calificarea în runda a doua, Niculescu va încasa un cec în valoare de 34.744 de dolari și 65 de puncte WTA. Turneul de la Beijing, din categoria Premier Mandatory, este dotat cu premii totale în valoare de peste 6 milioane de dolari.

Citește și:

Simona Halep și-a aflat următoarea adversară de la Beijing » Cele două s-au mai duelat o dată în acest an

Victorie pentru Sorana » Cîrstea s-a calificat lejer în turul II de la Beijing

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
cris4co
cris4co  •  01 Octombrie 2017, 19:07

Bravo Monica!

catalynn
catalynn  •  01 Octombrie 2017, 18:45

Felicitari Monicai pt rezultat, chapeau! Nu prea inteleg exaltarea in privinta "razbunarii" azi nu s-a pus nicio clipa problema despre asa ceva, a fost un joc banal, fara nicio incarcatura emotionala de vreun fel, in care Konta, probabil si stiind ca este asigurata de prezenta la Singapore Kuznetova fiind eliminata ceva mai devreme, nu a fost nici macar umbra a ceea ce stim noi. A facut greseli nefortate cu duiumul, si nu doar ca rata mingi, insa le expedia la cativa metri de tuse. Sa nu uitam ca Monica nu a mai invins o jucatoare de top 10 in circuit de prin 2012, doar in FedCup pe Kvitova anul trecut, asa ca nu cred ca e cazul sa ne imbatam cu apa rece, mai ales ca ii vor apare in fata fie Ostapenko fie Stosur. Succes in continuare!

100002473541087
Danut Ognean  •  01 Octombrie 2017, 18:21

felicitari monica! i-ai aratat plangaciosei konta unde-i este locul ai razbunato pe simona si pe nastase! felicitari

Vezi toate comentariile (8)
Comentează