SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

Victorie Halep! » Trupele româneşti din Afganistan i-au trimis un mesaj special Simonei

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 14:49

Simona Halep este iubită de românii plecaţi în toate colţurile lumii. Pînă şi trupele din Afganistan au avut un mesaj special pentru finalista de la Roland Garros.

"Scorpionii Negri sînt alături de Simona Halep. Victorie Halep", se arată în fotografia trupelor româneşti din Afganistan.

Scorpionii Negri fac parte din trupele de elită ale României în Afganistan.

Pe pagina de facebook a MAPN a fost postată fotografia soldaţilor, alături de următorul mesaj: "Din Afganistan: Victorie Simona! Scorpionii Negri se mândresc cu rezultatele de excepţie ale Simonei Halep şi sînt alături de campioana noastră în finala de la Roland Garros".

1.200 de soldaţi are România acum în Afganistan

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (31)
tegean
tegean  •  06 Iunie 2014, 21:52

De la pompieri nimic, de la pădurari nimic, de la sublima noastră flotă nimic, de la uniunea compozitorilor nimic, de la rromii din Franţa nimic, de la Aladin Petrişor nimic, de la Lucy Rővid-Scurtin nimic; să mă scuze cei pe care nu i-am amintit şi care până mâine (e o certitudine) îşi vor exprima întregul ataşament şi vor susţine neabătut...

mbd555
mbd555  •  06 Iunie 2014, 17:59
Postat de vladutz13 pe 06 Iunie 2014, 16:41

Este emotionant, dar pana la urma.... este o rectie tipica de tara mica, marunta. Va imaginati ca soldatii americani sa faca asa ceva pentru Serena Williams? (bine, stiu ca este un exemplu complet disproportionat). Romania este in primele 20 de natiuni ca numar de medalii olimpice, am fost o super putere in sportul mondial..... acum, dezastru :(

Mintea ta este marunta! Daca USA ar ajunge in finala CM din Brazilia ar exista aceleeasi reactii, e aproape acelasi lucru, pt ca romanii nu au mai avut de trei decenii o asa bucurie in tenis, nici la noi nu apar militari cand luam aur la olimpiada proba de gimnastica pt ca suntem obisnuiti cu performanta in acest sport. Daca Romania se califica la CM din Brazilia care era doar o calificare amarata nu o finala, sarea toata tara in sus de bucurie pt ca nu am mai vazut asa ceva din 1998.

ando89
ando89  •  06 Iunie 2014, 16:59

Pe fundal doua MRAP primite pomana de la americani, rau am ajuns...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează