SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Victorie mare pentru Mergea și Bopanna în primul meci de la Turneul Campionilor! Au cîștigat clar în fața fraților Bryan

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2015 21:12

Rohan Bopanna și Florin Mergea au cîștigat azi la Londra, în primul meci de la Turneul Campionilor, chiar în fața fraților Bryan, Bob ș Mike, în două set-uri, scor 6-4, 6-3.

Cei doi americani sînt deținătorii trofeului și numărul 1 în clasamentul de dublu. Este a doua victorie a lui Mergea și Bopanna în fața fraților Bryan, după cea de la Wimbledon din acest an.

În următorul meci, Florin Mergea și Bopanna vor întîlni perechea italiană formată din Simone Bolelli și Fabio Fognini, care a pierdut azi în fața lui Jamie Murray și John Peers, scor 1-2. 

Mike și Bob Bryan au cîștigat de 4 ori în carieră Turneul Campionilor. Aceasta este a 14-a participare a celor doi americani la acest turneu.

După 6 ani în care nu au avut adversari în proba de dublu, frații Bryan își văd amenințată supremația chiar de perechea formată din Tecău și Rojer. Americanii au terminat de 10 ori în ultimii 12 ani pe locul 1 la finalul anului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
red77
red77  •  16 Noiembrie 2015, 07:21
Postat de starcraft pe 15 Noiembrie 2015, 21:51

Avem in gena neamului sportivi buni la tenis, canotaj handbal si gimnastica. Bravo tenismenilor ca ne-au reprezentat la doua turnee ale campionilor. Si la dublu feminin ar fi loc :)

ar fi loc dar nu-s perechi care sa joace mereu impreuna . ele se axeaza mai mult pe simplu si cum nu au clasament sa fie mereu calificate la turnee fiecare se duce unde prinde loc de simplu

matt.rosso
matt.rosso  •  16 Noiembrie 2015, 02:47
Postat de vladutz13 pe 16 Noiembrie 2015, 02:42

La dublu nu prea este o chestie de fizic, ca sa spui ca dopajul te impinge in fata... se alearga putin, e o chestie de tehnica, de sincronizare...

Pe unii nu prea ii duce mintea si comenteaza din invidie fata de unii care au dominat si au fost cei mai buni multi ani. Mi-e rusine ca, conaşu-boeru prostiei e câine.

vladutz13
vladutz13  •  16 Noiembrie 2015, 02:42
Postat de conasu_boeru pe 15 Noiembrie 2015, 23:41

Cand se va demonta si aceasta afacere cu cei doi Bryan care sunt doi roboti alimentati cu altfel de energie !

La dublu nu prea este o chestie de fizic, ca sa spui ca dopajul te impinge in fata... se alearga putin, e o chestie de tehnica, de sincronizare...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează