SPORTURI  »  TENIS  »  BEIJING

Victorie uşoară pentru Simona » Halep s-a calificat fără emoţii în turul doi la Beijing

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 16:16

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în turul doi la China Open la o zi după ce a împlinit 23 de ani.
Simona a învins-o pe jucătoarea cehă Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, scor 6-1, 6-4, după o oră şi jumătate. Primul set a fost la îndemîna româncei, care a cîştigat de trei ori pe serviciul adversarei. Partea a doua a meciului a fost mai echilibrată, însă Halep a reuşit să închidă meciul la a doua oportunitate ivită. În turul următor, favorita numărul 2 a turneului de la Beijing va evolua împotriva tenismanei din China, Lin Zhu, care a beneficiat în prima rundă de retragerea Anastasiei Pavliucenkova la scorul de 6-3, 3-3.

Halep trece printr-o perioadă mai puţin fastă a carierei fiind eliminată prematur la ultimele turnee: turul I la Wuhan, turul 3 la US Open sau turul 2 la New Haven.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (93)
mathed
mathed  •  29 Septembrie 2014, 11:40

Digi este perfect cu transmiterea evenimentelor cu mingea alba, dar a uitat sa transmite totusi unul"exceptionalul" meci de tenis Pula-Calului (ambele din Pachistan),in locul acestuia transmite meciuri de handbal "fara interes"din cupele europene in timpul noptii,bravo Cacatii!!!

merace
merace  •  29 Septembrie 2014, 11:15
Postat de mihai231 pe 28 Septembrie 2014, 19:02

da ba...uite pun io 20 de euro..dar chinezoaica...bate!

Ai zis ca pui 20 de euro... I-a vazut cineva?! :D hahaha

merace
merace  •  29 Septembrie 2014, 11:13
Postat de supersolo pe 28 Septembrie 2014, 22:20

Pai daca are curaj sa piarda la chinezoaica aia calificata prin noroc in tur 2....as sfatui-o pe Halep sa nu se mai prezinte la Singapore ....si asa are imaginea cam sifonata in ultimele 3 luni....pai daca o comite chiar cu asta si chiar acum ....isi va pierde mult din popularitate si fani...de momentsunt multi care inca ai mai dau credit.....dar inca stau pe muchie daca sa-si mai sacrifice noptile sau nu in fata tv ....

Daca tot iti place sa faci profetii, fa-le de bine, sau macar numai despre tine! :D hahaha

Vezi toate comentariile (93)
Comentează