SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

VIDEO Ana Ivanovici o laudă pe Halep după victoria de la Dubai: "Simona e o jucătoare grozavă"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 20:25

Ana Ivanovici s-a impus în turul doi de la Dubai în fața Simonei Halep, scor 7-6 (7-2), 6-2, însă sârboaica a lăudat-o pe jucătoarea noastră.

"Mă simt minunat. A fost un meci foarte greu. Primul set a fost o adevărată bătălie. Simona e o jucătoare grozavă. Cred că a fost printre cele mai bune meciuri ale mele. Am început greu pentru că am fost emoționată. Am jucat foarte bine pe forehand azi, dar am și servit bine", a spus Ivanovici după meci la Digi.

Ana Ivanovici va juca în sferturile de finală împotriva cehoaicei Barbora Strycova, locul 47 WTA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
854605894625108
Silviu Apostol  •  18 Februarie 2016, 12:32

Despre "morti' numai de bine , nu-i asa ?

710031932449313
Dan Vasilescu  •  18 Februarie 2016, 11:18

Se vede ca suntem o tara de carcotasi. In loc sa ne sustinem oamenii de valoare noi ce facem? Criticam, ca suntem experti. Presupun ca astia care critica nu au avut momente mai putin bune in viata si ca ei sunt niste oameni perfect echilibrati din toate punctele de vedere. Capul sus Halep, mult succes in continuare si nu te uita in gura carcotasilor ca nu esti datoare nimanui. Mai degraba cred ca noi iti suntem datori pentru faptul ca ne reprezinti tara si pentru momentele de bucurie pe care ni le aduci.

sakamoto
sakamoto  •  18 Februarie 2016, 09:53

Halepina a schimbat la antrenori, intr-o veselie. Inca citeva infringeri-eliminari din primul tur-si sigur Daren va fi si el concediat. Probabil ca Halepina, va renuntza la colaborarea cu actualii sai apropiati. Rezultatele catastrofale, reclama schimbare. Un shut in fund, un pas inainte.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează