SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

VIDEO Azarenka, cu moralul la pământ după eșecul cu Begu! Gest lipsit de fair-play la finalul meciului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2016 15:04

Irina Begu a reușit să câștige primul său meci în fața Victoriei Azarenka, scor 6-3, 6-2 și s-a calificat în optimile de finală de la Roma, unde va da peste Daria Kasatkina, locul 33 WTA.

Azarenka s-a arătat extrem de dezamăgită de evoluția ei, dar dă vina și pe unele probleme de sănătate.

"Irina e o jucătoare foarte bună, se poate adapta foarte bine la orice condiţie de joc şi la orice adversar. Nu ştiu dacă şi-a schimbat mult jocul în ultimul timp, ea mereu a fost o jucătoare foarte valoroasă, cu un joc solid.

Nu mă simt foarte bine acum. Sunt foarte dezamăgită pentru că am simţit dureri. Credeam că sunt bine şi că sunt gata să joc. Nu am foarte multe lucruri de spus în acest moment.

Nu ştiu ce va fi la Roland Garros, în momentul ăsta îmi este foarte greu să mă gândesc la viitor", a zis Azarenka la conferința de presă conform Digi.

La finalul meciului, tenismena din Belarus a refuzat să dea mâna cu arbitrul de scaun. 

VEZI VIDEO cu momentul la minutul 8:50!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  11 Mai 2016, 15:40

Super-Irina ! Vezi ca se poate? Locul tau este in primele 15 din WTA. Succes multiplu !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează