TENIS  ·  US OPEN

VIDEO Bianca Andreescu a fost invitată în show-ul lui Jimmy Fallon: „Am făcut istorie pentru Canada”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 10:19

Bianca Andreescu se bucură de succesul ei la US Open, iar în această perioadă e una dintre cele mai dorite invitate la show-urile de televiziune americane.

Celebrul Jimmy Fallon s-a bucurat de prezența canadiencei cu origini românești, iar Bianca s-a simțit emoționată pe platoul acestuia.

„E o piesă drăguță de colecție, nu te voi minți. Cum te simți?”, a întrebat-o gazda „The Tonight Show” la vederea trofeului. „Mă simt foarte bine. Am făcut istorie pentru Canada. Mă simt cu adevărat binecuvântată.”

Jimmy a felicitat-o pe Bianca pentru faptul că e prima jucătoare născută după anul 2000 care a cucerit un turneu de Mare Șlem, dar și pentru ascensiunea fulminantă de pe locul 152 de la începutul anului, la locul 5 pe care se află în prezent.

„Ultimul an a fost unul nebun. Am revenit după o accidentare foarte rea, așa că faptul că am reușit să câștig acest trofeu e foarte special. Să joc împotriva Serenei în finală a fost un moment la care am visat mult timp.”, a spus Bianca.

Campioana de la US Open a vorbit și de felicitările pe care le-a primit, inclusiv de la personalități de calibru ca Shania Twain, Justin Trudeau și Steve Nash. Întrebată dacă e cineva care nu a felicitat-o, Bianca a făcut referire în glumă la rapperul Drake.

Momentul ei s-a încheiat cu câteva trucuri cu racheta pe care le-a făcut alături de Jimmy Fallon.

„Există mereu presiune, chiar dacă e cea pe care ți-o impui tu sau presiunea exterioară, însă, după cum zicea Billie Jean King, presiunea e un privilegiu, așa că eu doar o accept cât de mult pot și cred că am făcut-o foarte bine în acest an.”  - Bianca Andreescu

Citește și:

VIDEO Bianca Andreescu, mesaj adorabil în limba română după succesul de la US Open

Clasament WTA » Schimbări majore în ierarhia mondială! Simona Halep depășită de Bianca Andreescu, iar noul lider e Ashleigh BartyLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (14)
Servinston Patrunjel  •  12 Septembrie 2019, 15:19
Postat de bulletproof pe 11 Septembrie 2019, 11:10

Urâtă mai e fata asta, dar ea nu-și dă seama !

Ești un RAGĂM!:))))))

Mos Gerila  •  12 Septembrie 2019, 14:47

Mai urata cumva decat acea baitoi cu barnaul ca de clovn ?

Nicu Valentin Vasiliu  •  12 Septembrie 2019, 03:57
Postat de mrtweaks pe 11 Septembrie 2019, 17:34

Lasa ca esti tu frumos, destept si interesant, nu ca ea. Asa-i?

Frate nu trebuie sa ii dai atentie unui frustrat ;)

Vezi toate comentariile (14 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1