SPORTURI  »  TENIS  »  WTA AUCKLAND

VIDEO // Bianca Andreescu are din nou probleme de sănătate! S-a retras de la primul turneu al anului: „E cel mai bine pentru mine”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2019 12:33

Bianca Andreescu (19 ani, 5 WTA) a anunțat că nu va participa la turneul de la Auckland, Noua Zeelandă, care începe pe 6 ianuarie. 

Andreescu a postat un video pe Twitter și a anunțat că are anumite probleme la genunchi și este astfel nevoită să se retragă. Ea nu dorește agravarea accidentării, pentru a nu pune în pericol participarea la Australian Open, care începe pe 20 ianuarie.

„Vreau să vă anunț că nu voi juca la Auckland în acest an! Sunt foarte dezamăgită din această cauză. Am vorbit cu echipa mea și asta trebuie să fac. E cel mai bine pentru mine. Am amintiri frumoase de la acest turneu. Sper să îmi creez altele în 2021”, a fost mesajul Biancăi Andreescu. 

Anul acesta, Bianca a jucat la Auckland și a ajuns în finală. Ulterior, a câștigat trei trofee, printre care și US Open, primul de Grand Slam din carieră.

Astfel, Andreescu va începe anul 2020 așa cum va termina 2019, cu probleme medicale. La Turneul Campioanelor, Bianca s-a retras după două meciuri, acuzând o accidentare.

Citește și: 

EXCLUSIV Simona Halep comentează rezultatele sondajului comandat de GSP: „E o performanță incredibilă să fiu înaintea Nadiei” 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
idi53
idi53  •  24 Decembrie 2019, 16:26

Ascensiunea ei a fost prea fulminanta ca sa fie normala!Sa vedem daca va mai reusii in sezonul viitor sa obtina celeasi rezultate!

307361603349887
Dan Pastrama  •  24 Decembrie 2019, 16:03

omg....am dat click pe video si l-am vazut pe Shrek

dubluv
dubluv  •  24 Decembrie 2019, 13:49
Postat de Pierre Tzutzea pe 24 Decembrie 2019, 13:14

andreea! nu fi dezamagita. se spune in filozofia indiana ca linia cea mai dreapta este cea curba si inseamna ca trebuie sa ai rabdare sa te intelegi sa nu fi patimasa si sa mergi asa cum iti dicreaza constiinta si starea ta fizica. nu ai dece sa iti ceri scuze. ambitia este omului cu frunte ingusta iar vointa este altceva. si eu sint afara linga tara ta si stiu bine multe din cite se intimpla in alta lume. totul este sa ai rabdare si sa judeci firesc. poate vei mai cistiga poate vei mai pierde . asta nu sint esenta vietii. ai avut si noroc dar ai si muncit. vei mai avea parte de dezamagiri dar si de clipe de fericire. ia viata asa cum este si sa nu fi trista. sint atit de multi oameni amariti si bolnavi care meritau alta soarta. dece se intimpla cu ei altcumva si altii diferit poate ca stim poate ca nu stim. dar destinul ti-l poti schimba in bine daca nu uiti ca acolo sus este o stea care vegheaza si pentru tine. asa a trebuit sa se intimple. cine stie de la ce nenorociri te-a scapat. asta sa nu uiti! bafta !

altul care chiar acum de sarbatori a uitat sa isi ia tratamentul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează