SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

VIDEO Bianca Andreescu, invitată la una dintre cele mai importante emisiuni din SUA! A dezvăluit primele gânduri după meciul cu Serena: „Asta îmi spuneam”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 21:23

Bianca Andreescu, 19 ani, 4 WTA, a fost invitată la emisiunea „Good Morning America”, unde a vorbit despre triumful din finala de la US Open, 6-3, 7-5 cu Serena Williams.

Bianca Andreescu a vorbit despre primul trofeu de Grand Slam din carieră și despre gândurile pe care le-a avut imediat după finalul meciului. 

„Îmi treceau foarte multe prin cap. Îmi e greu să exprim în cuvinte ce înseamnă pentru mine. Cred că atunci, după meci, îmi spuneam că a meritat să muncesc atât de mult și că a meritat să trec prin toate acele momente dificile. Sâmbătă a fost o zi foarte bună pentru mine.

Noaptea trecută, înainte să mă culc, am făcut o pauză și am fost recunoscătoare pentru ce am obținut. Am visat la asta de când m-am apucat de tenis. Sunt foarte norocoasă. Am visat să câștig la US Open de la 12-13 ani. M-a ajutat mult. Cred că noi ne facem propria realitatea cu mintea”, a declarat Bianca Andreescu la emisiunea „Good Morning America”.

REZUMATUL FINALEI DINTRE ANDREESCU ȘI SERENA

Citește și: 

Bianca Andreescu și cecul fals care i-a schimbat cariera: „Am tot continuat să îl modific” 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
klop
klop  •  10 Septembrie 2019, 17:19
Postat de nojoke pe 10 Septembrie 2019, 01:08

:)))))0 TOT N AI PRICEPUT INCA BAI..ARDELEANULE? ARE SI CETATENIE ROMANA..A FACUT CLASELE 1-3 LA PITESTI SI TOT ACOLO A INCEPUT SI TENISUL LA 7 ANI.. VREI SA TERMINI CU..HATAREALA ASTA IEFTINA? VA ROADE CA E ROMANCA.. ? RETINE..NICIUN GENIU ROMANESC DIN SPORT..NU S A NASCUT IN TRANSILVANIA SAU..ARDEALUL VOSTRU PLINI DE OFTICATI..NICIUNUUU..

Ce inseamna geniu in sport? Tiriac se califica? Sau Sabau ca tot sintem dinamovisti. Sau ne referim doar la super genii Nastase, Nadia, Hagi?

klop
klop  •  10 Septembrie 2019, 17:13

1. Incearca sa te mandresti cu ce esti si cu ce faci tu nu cu ce fac altii. Faptul ca Halep e romanca sau ca Andreescu a stat 3 ani in Romania nu te ridica pe tine personal cu absolut nimic. Cind romanii din tara o sa inteleaga asta poate si tara o sa se ridice. 2. Andreescu e la fel de 'canadianca' pe cit este si Bouchard. Cine nu traieste in Canada nu intelege (valabil si pentru SUA). Parafrazand pe Presedinte e mai bine sa fi informat decit sa nu fi informat. Informatia in sine insa nu inseamna intelepciune (sa precizez si aici sursa, Frank Zappa). Frati romani, informati-va, ganditi-va de mai mult ori apoi vorbiti. Pina si imnul indeamna la asta, la desteptare.

nojoke
nojoke  •  10 Septembrie 2019, 01:08
Postat de cfrinho pe 10 Septembrie 2019, 00:28

Mai interesant mi s-ar parea sa vad articole despre Bouchard, daca tot e sa povestim de canadience. Macar Bouchard are ce arata. :)))

:)))))0 TOT N AI PRICEPUT INCA BAI..ARDELEANULE? ARE SI CETATENIE ROMANA..A FACUT CLASELE 1-3 LA PITESTI SI TOT ACOLO A INCEPUT SI TENISUL LA 7 ANI.. VREI SA TERMINI CU..HATAREALA ASTA IEFTINA? VA ROADE CA E ROMANCA.. ? RETINE..NICIUN GENIU ROMANESC DIN SPORT..NU S A NASCUT IN TRANSILVANIA SAU..ARDEALUL VOSTRU PLINI DE OFTICATI..NICIUNUUU..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează