SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Bianca Andreescu și cecul fals care i-a schimbat cariera: „Am tot continuat să îl modific”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 18:49

În urmă cu patru ani, adolescenta Bianca Andreescu (19 ani, 5 WTA) își făcea cadou premiul pentru câștigarea US Open, pe un cec fals. Canadianca și-a împlinit visul în 2019, după o finală cu Serena Williams (37 de ani, 9 WTA), scor 6-3, 7-5.

„După ce am câștigat Orange Bowl în 2015 am simțit că pot face lucruri importante în tenis. Așa că am luat un cec și am scris suma destinată câștigătoarei din acel an. Apoi am continuat să modific cecul, pentru că suma creștea de la an la an. 

Din acea clipă, am vizualizat constant momentul ridicării trofeului. E o nebunie faptul că am devenit campioană în realitate”, a declarat Andreescu pentru CNN.  
 

3,850,000 $a obținut Bianca Andreescu pentru triumful de la US Open

Secretul reușitei lui Andreescu 

Jucătoarea din Canada cu origini române a dezvăluit că 15 minute de meditație pe zi reprezintă una dintre cheile reușitei sale.

„Tehnicile de respirație mă ajută mult. Funcționează de fiecare dată în momentele grele. Nu vreau să intru în detalii, este un secret de-ale mele. Fac o tehnică de vizualizare în fiecare dimineața timp de 15 minute. 

Înainte, petreceam ore întregi făcând asta, dar am realizat că are rezultate la fel de eficiente și într-un sfert de oră. Am deprins acest obicei dintr-un curs online. Mama mea mi l-a prezentat când aveam 13 ani, iar de atunci practic asta”, a declarat Bianca Andreescu într-o conferință de presă.

„De mică am încercat să fiu imprevizibilă. Mă plictisesc foarte repede de orice. Nu îmi place să am un stil liniar, îmi place să variez ”
- Bianca Andreescu

Rezumatul finalei dintre Andreescu și Serena

Vezi și:

19 cu lacrimi și sudoare » Cum a trăit Nadal finala istorică de la US Open: „Nu mă antrenez să fiu jucătorul cu cele mai multe trofee de Grand Slam”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  11 Septembrie 2019, 10:19

"De mică am încercat să fiu imprevizibilă. Mă plictisesc foarte repede de orice. Nu îmi place să am un stil liniar, îmi place să variez ”. Simona noastra cea de toate zilele, ar trebui sa invete aceasta tehnica de la tanara Bianca.

nojoke
nojoke  •  10 Septembrie 2019, 01:14
Postat de adriann_ pe 10 Septembrie 2019, 00:32

Moflea, iar ai luat-o pe ulei? Bianca are cetatenie romana, a facut clasele 1-3 la Pitesti. Cateodata sunt haioase aberatiile tale dar acum esti cu cercu'.

:))))))0 AHAM..VAD CA TI AI MAI REVENIT SI TU PUTIN.. SI ARDELENII AIA OFTICATI AU CAM DISPARUT.. PLANG DE CAND AU AFLAT CA E..SI ROMANCA IN ACTE.. ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  10 Septembrie 2019, 00:32
Postat de Daniel Irimescu pe 09 Septembrie 2019, 20:43

Lasati ba lingailor canadianca in pace sa se bucur de milioane castigate la 19 anisori nu o mai investigati8 atita pe canadianca cu bunica in Romania ! La mine aici nimeni nu da doi bani pe origini. Tot ce conteaza e cetatenia. Pasaportul

Moflea, iar ai luat-o pe ulei? Bianca are cetatenie romana, a facut clasele 1-3 la Pitesti. Cateodata sunt haioase aberatiile tale dar acum esti cu cercu'.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează