SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

VIDEO Bianca Andreescu și-a făcut intrarea în stil mare la turneul virtual de la Madrid! Sorana Cîrstea, victorii pe linie

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 21:57

Bianca Andreescu (19 ani, 6 WTA) și-a făcut o intrare de gală la partida pierdută cu daneza Caroline Wozniacki (29 de ani), scor 0-3, la turneul virtual de tenis de la Madrid. 

Bianca Andreescu și-a făcut intrarea în sufragerie cu geanta pe care o poartă de obicei la meciurile oficiale. Sportiva din Canada a pregătit tacticos terenul. Și-a scos sucul și a așezat maneta pe scaun. A urmat încălzirea degetelor, apoi a fost gata de partidă. Din păcate, Wozniacki, retrasă recent din activitate, a părut mai familiarizată cu această ipostază și a învins-o fără drept de apel.

Sorana Cîrstea, victorii pe linie 

Sorana Cîrstea (30 de ani, 75 WTA) e cea mai dibace jucătoare de la Madrid. Jucătoarea din România le-a învins ieri pe Johanna Konta (28 de ani, 14 WTA), scor 3-0, și pe Elina Svitolina (25 de ani, 5 WTA), scor 4-2. Astăzi, Sorana a trecut și de bielorusa Victoria Azarenka, scor 3-1.

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep va trebui să joace cu ochelari și să aibă propriile mingi, după pandemia de COVID-19 » Universitatea din Torino, despre cum va arăta sportul

Farsa anului în tenis! Al cui era de fapt numărul afișat de Stefanos Tsitsipas, alături de îndemnul „Sună-mă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează