SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

VIDEO Cântecul de lebădă al Robertei Vinci » Fanii de la Foro Italico au creat o atmosferă ca la marile derby-uri din fotbal

FOTO: Twitter @Wtatennis
FOTO: Twitter @Wtatennis

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 18:35

Roberta Vinci (35 de ani) a jucat astăzi ultimul meci din cariera de jucătoare profesionistă, în turul I la Roma, contra Aleksandrei Krunic, scor 2-6, 6-0, 3-6. 

Roberta Vinci, una dintre cele mai spectaculoase apariții din circuitul WTA, a decis să se retragă acasă, în Italia. Fanii au tratat cum se cuvine momentul. Arena centrală de la Foro Italico a fost arhiplină.

Meciul pierdut împotriva lui Krunic a fost o reprezentare perfectă a întregii cariere. Un set secund perfect, cu lovituri nostalgice, voleuri fantastice din preajma fileului și lovitura unică de slice, care a fost umbrit de greșelile din decisiv. 

 carieră fantastică

US Open 2015 a reprezentat apogeul carierei pentru italiancă. Parcursul fantastic a fost încununat cu victoria din semifinale contra unei Serena Williams aflată într-o formă senzațională. Punctul reușit în decisiv, la mingea de 4-3 pentru americancă, este unul antologic, fiind considerat unul dintre cele mai spectaculoase din istoria tenisului. Finala a fost pierdută în fața Flaviei Pennetta, scor 6-7, 2-6.

Vinci are în palmares 5 titluri de Mare Șlem la dublu, alături de Sara Errani. Italiencele au fost colege și în echipa de Fed Cup a Italiei, alături de care au câștigat 4 trofee, în 2006, 2009, 2010 și 2013.

Vezi și: VIDEO + FOTO Simona Halep și-a aflat adversara de la Roma! Este jucătoarea care i-a administrat cea mai severă înfrângere din 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adrian_riga
adrian_riga  •  14 Mai 2018, 19:47

bai ziaristule, lasa-te !!!!! setul 2 a fost asa de perfect ca a fost pierdut cu 0-6. nici sa copiezi rezultatele nu stii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează