SPORTURI  »  TENIS  »  AMINTIRE

VIDEO Cum s-a descurcat Novak Djokovic la primul contact cu racheta de tenis! Avea doar 4 ani

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 18:08

Sârbul Novak Djokovic (32 de ani, 1 ATP) a pus mâna prima dată pe o rachetă de tenis la vârsta de 4 ani. 

Novak Djokovic este unul dintre cei mai mari jucători de tenis din istorie. Sârbul a fost un talent nativ, iar chimia dintre el și racheta de tenis s-a simțit încă din primele clipe. La vârsta de 4 ani, mama sportivului i-a făcut o surpriză care a schimbat atât soarta lui, cât și soarta tenisului mondial. 

Djokovic, „ochi ageri”

Dijana Djokovic, mama lui Nole, a oferit un interviu emoționant în care a vorbit despre primii pași făcuți de sârb în tenis. 

„Nu a fost la fel ca alți copii. Nu mă refer la talentul pentru tenis, ci la cum era încă de foarte mic. Mereu mult mai matur. Îi plăcea să se joace, dar atenția lui era diferită. Ochii ageri. Niciodată nu am fost clasicul părinte ambițios, nu mi-am imaginat vreodată că fiul meu poate ajunge într-o zi cel mai bun din lume. De când a început, totul în familia noastră a virat înspre tenis, deși niciunul nu jucase măcar un pic. La 6-7 ani l-am dus la o tabără lângă fosta noastră casă din Kopaonik, acolo a întâlnit-o pe antrenoarea Jelena Gencic de la clubul Partizan. Iar ea a spus că după Monica Seles, nu a văzut un copil mai talentat decât Novak”, a povestit mama jucătorului. 

Citește și alte știri din tenis: 

Novak Djokovic se revoltă! Deranjat de măsurile de protecție de la US Open: „Sunt extreme!”

Playtech: ȘOC! Elena Merișoreanu, în stare GRAVĂ la spital! Are covid, deși este vaccinată! Informații de ultimă oră


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează