SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

VIDEO + FOTO Dinamovistul Ivan Pesic a urmărit live supermeciul Djokovic - Nadal » Primii doi jucători ai lumii au făcut SHOW în Kazahstan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 08:05

Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP) și Novak Djokovic (32 de ani, 1 ATP) s-au întâlnit joi, la Nur-Sultan (Kazahstan), într-un supermeci demonstrativ câștigat de iberic în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 11-9.

Printre cei 12.000 de spectatori prezenți în arena din capitala Kazahstanului s-a aflat și dinamovistul Ivan Pesic (27 de ani), împrumutat de „câini” până la finalul sezonului la Șahtior Karagandy. Acesta a urmărit partida alături de iubita sa, jurnalista croată Antonia Klanac.  

Ambii au postat fotografii pe Instagram de la eveniment, savurând din plin oportunitatea de a-i vedea din tribună pe doi dintre cei mai mari tenismeni din toate timpurile.

Duelul caritabil dintre Nadal și Djokovic a alternat momentele de tenis spectacol cu cele în care cei doi au lăsat garda jos și au făcut deliciul spectatorilor din multifuncționala „Barys Arena”. După ce și-au împărțit primele două seturi, Nadal s-a impus cu 11-9  în super-tie-break-ul din decisiv.

+5 FOTO

Începând de pe 4 noiembrie, Djokovic și Nadal vor face rocadă în clasamentul ATP. Sârbul a ocupat prima poziție în ultimul an, însă îi va ceda poziția spaniolului după turneul de la Paris de săptămâna viitoare.

Vezi și:

FOTO Fidelitate de Mare Șlem » Relațiile longevive, secretul din spatele succesului Big 4 din tenis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  25 Octombrie 2019, 09:36

Asta da stire...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează