SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

ROGER FEDERER - RAFAEL NADAL // VIDEO Federer a scăpat de Rafa, urmează Djokovic: „Novak e suprem! Abia aștept finala”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 22:26

Roger Federer (3 ATP) l-a învins pe Rafael Nadal (2 ATP), scor 7-6(3), 1-6, 6-3, 6-4, și va disputa finala de la Wimbledon 2019 împotriva lui Novak Djokovic (1 ATP). Elvețianul crede că semifinala a fost decisă doar de câteva detalii.

  • Finala masculină de la Wimbledon se joacă duminică, 14 iulie, de la ora 16:00.

„Sunt epuizat. A fost un final extrem de dificil. Rafa a reușit niște lovituri incredibile în momentul în care eram aproape de victorie. Întreg meciul a avut un nivel foarte ridicat.

Punctele jucate în momentele cruciale mi-au aparținut mie. Au fost raliuri agonizante, lungi, pe care le-am câștigat, poate și cu puțină șansă. A fost o adevărat bucurie să fiu astăzi pe teren”, a declarat Federer la final.

„Novak e suprem!”

Elvețianul și-a complimentat adversarul din finală, Novak Djokovic, campionul de anul trecut.

„Novak a jucat grozav împotriva lui Bautista Agut. A fost suprem! Este campionul en-titre și a arătat că își poate apăra titlul. A avut o prestație solidă pe întreaga durată a turneului. Sper să îl pot împinge la limită. Va fi o finală dificilă, dar abia o aștept”, a spus Roger la microfonul BBC.

31este numărul care va apărea în dreptul finalelor de Mare Șlem jucate de Roger Federer. 20 dintre ele au fost câștigate

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Federer trece de Nadal după un ultim game ANTOLOGIC! Va juca finala de la Wimbledon contra lui Novak Djokovic

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  13 Iulie 2019, 10:10

am incredere in Roger ,e pe val cu toate ca va fi al dragului de greu .hai Fed.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  13 Iulie 2019, 05:53

Este tot ce a avut tenisul masculin mai bun in istoria lui. Super eleganti, super atleti, super sportivi. Tenisul lor este aproape virtual. Pleiada de calitati tehnico-tactice. O placere sa-i privesti. Bineinteles ca si Djoko este inclus. Nu este chestie de bani, ci de glorie si respect. Bravo lor.

unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  12 Iulie 2019, 23:44

Novak este suprem, dar si Roger, in meciul cu Nadal, a jucat precum... Superman. :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează