SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BIRMINGHAM

VIDEO + FOTO Petra Kvitova a devenit lider într-un clasament important în 2018 după victoria cu Buzărnescu: "Wow. Nu știam asta, chiar nu mă așteptam!"

Petra Kvitova FOTO: Reuters +3   FOTO
Petra Kvitova FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2018 17:48

Petra Kvitova (28 de ani, 8 WTA) a învins-o pe Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 30 WTA) în semifinalele turneului de la Birmingham, scor 6-3, 6-2, și a ajuns la 36 de victorii în 2018.

Cehoaica a fost luată prin surprindere la interviul de la finalul partidei, când reporterul i-a adus la cunoștință faptul că a depășit-o pe Simona Halep la numărul de meciuri câștigate în 2018, 36, față de doar 35 ale româncei. 

"Wow. Nu știam că am cele mai multe victorii. O săptămână incredibilă pentru mine. Nu mă așteptam să am un asemenea an. Nu am pornit foarte bine în Australia, dar lucrurile au luat-o pe făgașul cel bun. Nu-mi pot imagina un sezon mai reușit", a declarat Petra imediat după victoria împotriva lui Buzărnescu. 

Adversară cunoscută în finală

Petra Kvitova va juca în finală contra slovacei Magdalena Rybarikova, o specialistă pe iarbă. Campioană en-titre la Birmingham, Kvitova este aproape să câștige cel de-al 5-lea titlu în acest sezon, după cele de la Madrid, Praga, Doha și Sankt Petersburg.

"M-am antrenat împreună cu Magdalena săptămâna asta. Mereu facem asta când participăm la același turneu. Suntem prietene foarte bune, ne vom distra în finală. Adoră această suprafață, nu a fost o întâmplare că a ajuns în semifinale la Wimbledon anul trecut", a prefațat Petra finala. 

Vezi și: Mihaela Buzărnescu, învinsă categoric de Petra Kvitova » Cehoaica a dominat meciul autoritar și e în finala de la Birmingham

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
infos
infos  •  24 Iunie 2018, 17:18

Cand Sloane Stephens le-a spus jurnalistilor in conferinta de la Roland Garros ca sunt cei mai mari hateri, toti sau suparat. De fapt asta e adevarul si Petra a reactionat la toate mizeriile la care a fost supusa si ea si Halep intr-o anumita perioada. Se urmareste intriga, dusmania, provocarea intre sportivi in permanenta, uitand presa ca cel mai nobil act in sport si nu numai, este fair-play-ul! Fetele astea de multe ori le-au dat palme haterilor in general si i-au pus la punct cu reactiile lor neasteptate! Bravo lor, Match Poit pentru ele! ;-)

dubluv
dubluv  •  24 Iunie 2018, 16:50

Simona a jucat 18 turnee in acest an, Kvitova il joaca acum pe cel cu nr. 22. Parca nu e tot aia.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  24 Iunie 2018, 09:29

ieri Petra a fost prea buna "prea de la Praga "

Vezi toate comentariile (4)
Comentează