SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA HOPMAN

VIDEO + FOTO Roger Federer și Serena Williams au fost adversari pentru prima dată pe un teren de tenis!

FOTO: Guliver/GettyImages +8   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 16:22

Echipa Elveției compusă din Roger Federer și Belinda Bencic a trecut de americanii Frances Tiafoe și Serena Williams, scor 4-2, 4-3(3), într-o partidă de dublu din cadrul Cupei Hopman.

Roger și Serena, doi dintre cei mai mari sportivi din istorie, au fost față în față pentru prima dată. Totul a fost posibil în cadrul înfruntării de dublu mixt de la Cupa Hopman.

"A fost o mare plăcere să joc împotriva Serenei. Îi mulțumesc că a făcut meciul să fie atât de competitiv" Roger Federer

"Pentru mine a fost minunat. Voiam să fac poze cu el. E cel mai mare din toate timpurile. Are multă carismă, atât de pe teren, cât și în afara lui" Serena Williams

În duelul feminin, Serena (16 WTA) a trecut de Bencic (54 WTA), scor 4-6, 6-4, 6-3. Federer (3 ATP) a câștigat însă duelul cu tânărul Tiafoe (39 ATP) și a adus victoria Elveției.

Elveția și SUA fac parte din grupa B a Cupei Hopman, alături de Grecia și Marea Britanie. În prima etapă, Elveția a treecut de Mare Britanie, scor 3-0, în timp ce americani au cedat în fața Greciei, scor 1-2.

În cealaltă grupă se duelează țara gazdă Australia, Franța, Germania și Spania.

Vezi și: 

Începe balul! Simona Halep a plecat spre Australia: noi detalii despre starea de sănătate + ce și-a propus pentru 2019

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Ianuarie 2019, 15:03

Frumos! Admirabil.

martinpen
martinpen  •  02 Ianuarie 2019, 00:43

Nu mai puneti poze cu Serena, ca o vad domnii de la fcsb si o baga la slabit, ca pe Alibec sau Budescu.

argus
argus  •  01 Ianuarie 2019, 21:17

Credeti in minuni? Atunci "da", Simona, ar putea reveni, dupa "doar" (?) trei luni de la despartirea de antrenor, fara sa se simta lipsa acestuia. Paradox (sau nu?) este ca desi in mai toate imprejurarile a recunoscut cat de mult a contribuit antrenorul la succesele ei, acum insa, pare ca "stie tot", renuntand la un antrenor de top. Dece "de top"? In primul rand ca acesta ar obliga sportivul sa respecte rigorile programului de antrenament, ori in lipsa antrenorului, sportivul se va antrena dupa cum are chef, cand vrea si mai ales, asa cum spunea Tiriac, cu "antrenorul din capul ei"! Altfel spus, s-a antrenat "de capul ei"! Toate astea nu ma impiedica sa aiba succes(e) in 2019!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează