SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP // Începe balul! Simona Halep a plecat spre Australia: noi detalii despre starea de sănătate + ce și-a propus pentru 2019

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 13:37

Simona Halep, 27 de ani, 1 WTA, a oferit în această dimineață primele declarații din 2019, la plecarea spre Australia, acolo unde va disputa, la Sydney, în perioada 6-12 ianuarie, primul turneu din noul sezon. 

Pe aeroport, Simona Halep a oferit detalii despre starea sa fizică și a recunoscut că merge la Australian Open cu prea puține meciuri în picioare.

"Am pornit la drum, sper să fie bine, am petrecut aseară şi a fost suficient. Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să petrec Revelionul acasă după mulţi ani, o iau ca pe ceva pozitiv, să mă inspire şi să îmi dea încredere. A fost foarte bine acasă, mereu este bine, însă trebuie să o iau la drum şi să încerc să mă motivez cât se poate de bine pentru noul an.

Fizic sunt ok, nu am avut niciun fel de problemă la antrenament, dar mereu spun că la meciuri oficiale e diferit, aşa că aştept să văd cum o să fiu la meci.

Cred că e puţin un singur turneu premergător Australian Open. Chiar mă gândeam că anul trecut aveam vreo 10-15 meciuri înainte de Melbourne, dar anul 2018 a fost destul de greu emoţional şi am preferat să stau acasă, să îmi iau o pauză mai lungă şi să văd ce pot face în Australia. Nu am niciun obiectiv. Obiectivul meu este să fiu sănătoasă şi să dau tot ce pot pe teren, să intru în ritm, pentru că nu este uşor după o pauză atât de mare şi, de ce nu, să câştig nişte meciuri.

Dorinţa nu pot să o spun, că nu se mai îndeplineşte, aşa că o ţin pentru mine, dar e o dorinţă frumoasă. Sper ca 2019 să fie un an frumos, cu lucruri plăcute atât profesional, cât şi personal. Profesional pot să spun că am îndeplinit tot ce îmi doream, acum tot ce vine este un bonus", a mărturisit Simona Halep, la plecarea spre Australia.

Vezi și: Simona Halep surprinde pe toată lumea și dezvăluie avantajul cu care speră să-și păstreze supremația: "E punctul meu forte"

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (11)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Ianuarie 2019, 11:53

Este plina de sarmale fetita...

cris4co
cris4co  •  01 Ianuarie 2019, 22:59

Simona sti ce e ala un Kamikaze? Te duci...inapoi nu te mai întorci...acolo ori ei ori TU. Asa vreau sa te vad.Mult Succes,multa sanatate,mult noroc,multa munca...tu alegi dar sa te duci pentru MULT nu pentru putin.

peluza
peluza  •  01 Ianuarie 2019, 21:05

Mult succes!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează