SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

VIDEO + FOTO Simona Halep a scăpat de Elina Svitolina, jucătoare aflată pe aceeași jumătate a tabloului de la Madrid!

FOTO: Guliver/GettyImages +2   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 16:10

Ucraineanca Elina Svitolina (6 WTA) a fost eliminată în primul tur de la Madrid de franțuzoaica Pauline Parmentier (59 WTA), scor 4-6, 6-7(6).

Parmentier, jucătoarea care a învins-o pe Irina Begu în semifinala de Fed Cup dintre Franța și România, a obținut o nouă victorie răsunătoare, a doua din carieră în fața unei jucătoare de top 10 mondial.

Simona Halep - Margarita Gasparyan e liveTEXT AICI

Svitolina, a șasea favorită a turneului și una dintre jucătoarele redutabile pe zgură, nu a avut nicio șansă în fața serviciului franțuzoaicei. Pauline a terminat meciul cu un procentaj de 76% al punctelor câștigate pe primul serviciu și i-a permis adversarei un singur break. 

Parmentier va juca în turul secund împotriva Yuliei Putintseva (41 WTA).

Simona Halep a scăpat de doi capi de serie

Elina Svitolina era pe aceeași jumătate de tablou cu Simona Halep. Cele două s-ar fi putut întâlni în sferturile de finală ale competiției. Ieri, Halep a scăpat și de bielorusa Aryna Sabalenka, a zecea jucătoare a lumii. 

4-3 în favoarea ucrainencei este scorul înfruntărilor directe cu Halep

Vezi și: 

O altfel de viață în tenis » Alison van Uytvanck și Greet Minnen au vorbit deschis depre relația lor! Cum sunt privite + cine e singurul tenisman care a recunoscut că e gay

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  05 Mai 2019, 23:40

Uf... MultumimDoamne ca ai scapat-o... Simonica nostra... Daca scapa de *** iar o vedem lideru mondial... Si o sa mai stea un an daca Dumnezeu ala de sus le da ***, *** si alte d-astea la toate celelalte... Sa dea Domnu... Sa ne bucuram si noi de simonica nostra... C'asa faina e... Si ta'su si ma'sa si tat neamu ei! Bahta lo! Na!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează