SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

VIDEO + FOTO Simona Halep a scăpat de un cap de serie de pe jumătatea ei de tablou! Aryna Sabalenka a fost eliminată de Svetlana Kuznetsova

FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2019 17:08

Bielorusa Aryna Sabalenka (10 WTA) a fost eliminată în primul tur al turneului de la Madrid de Svetlana Kuznetsova (109 WTA), scor 5-7, 4-6.

  • Simona Halep va debuta la Madrid împotriva unei jucătoare din calificări. E pe aceeași parte de tablou cu Elina Svitolina (sferturi), Naomi Osaka (semifinală), Petra Kvitova / Angelique Kerber / Sloane Stephens (finală).

Înfruntarea între două generații, Sabalenka (21 de ani) și Kuznetsova (33 de ani), a fost decisă de plusul de experiență al celei din urmă.

Primul set a fost unul agonizant, încheiat după o oră și nouă minute, scor 7-5. Rusoaica a profitat de numărul uriaș de duble greșeli comise de Sabalenka, 16, și a câștigat și setul secund, scor 6-4.

Kuznetsova va juca în turul următor împotriva câștigătoarei duelului dintre Belinda Bencic (19 WTA) și Alison Van Uvytanck (52 WTA).

Sabalenka și Kuznetsova se află pe aceeași jumătate de tablou cu Simona Halep. Rusoaica o poate înfrunta pe a treia jucătoare a lumii în semifianle.

gettyimages 1146886071 +10 FOTO

Vezi și: 

WTA MADRID // Petra Kvitova, laude pentru turneul lui Ion Țiriac: „E aproape ca un Mare Șlem”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
thiem
thiem  •  04 Mai 2019, 17:43

Halep a scăpat de *** Svetlana, sunteți penibili... Cum poate sa fie *** asta de Sabalenka bună pe zgura?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează