SPORTURI  »  TENIS  »  LAVER CUP

VIDEO Imagini memorabile cu Roger Federer și Rafael Nadal! Au fost antrenorii lui Fognini la Laver Cup

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 20:08

Roger Federer (38 de ani, 3 ATP) și Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP), două dintre cele mai importante nume din istoria tenisului masculin, au oferit un moment de coaching veritabil în cadrul turneului Laver Cup.

Nadal și Federer i-au oferit sfaturi lui Fabio Fognini (32 de ani, 11 ATP), colegul lor din echipa Europa, în meciul cu americanul Jack Sock (26 de ani, 210 ATP), însă italianul a pierdut, scor 1-6, 6-7(3).

„Vin mingile noi acum, o să fie mai dificil. Nu vreau să fii negativist, vreau să văd că ești pozitiv. Dacă el lovește bine cu forehand-ul, e în regulă, respectăm asta, poate e noroc, nu contează. Crede în lucrurile bune!

Nu poți să fii frustrat și să te gândești că ceva rău se va întâmpla”, i-a spus Federer, în limba engleză, în timp ce Nadal îl încuraja în spaniolă.

VEZI ȘI:

Simona Halep știe cu cine poate juca la Wuhan » Culoar dificil pentru româncă

Scandal în Canada după o îmbrățișare între Justin Trudeau și Bianca Andreescu: „De ce atinge o adolescentă?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează