SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

WIMBLEDON 2019 // VIDEO Maria Sharapova adâncește războiul cu Pauline Parmentier după eliminarea de la Wimbledon: „N-am mai putut să fac asta după ce am văzut acel clip”

Maria Sharapova și Pauline Parmentier, după ce rusoaica și-a anunțat abandonul // FOTO: Reuters
Maria Sharapova și Pauline Parmentier, după ce rusoaica și-a anunțat abandonul // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 22:46

Maria Sharapova (32 de ani, 80 WTA) s-a retras de la Wimbledon în primul tur, abandonând în meciul cu Pauline Parmentier (33 de ani, 88 WTA), la scorul de 0-5 în decisiv, din cauza unor probleme la tendonul mâinii stângi. 

Criticată aspru de Parmentier pentru faptul că s-a retras din meci la 0-5, Sharapova a reacționat în cursul zilei de miercuri pe contul său de Twitter, unde a distribuit un clip cu Parmentier celebrând pe teren abandonul rusoaicei. 

„Mă gândeam la un somn de după-amiază, dar acest lucru nu a durat prea mult după ce mi-a fost trimis acest clip”, a scris Sharapova.

Parmentier a celebrat exuberant victoria cu Sharapova, iar apoi a explicat raționamentul dansului său: „Am făcut un scurt moonwalk (n.r. dansul celebru al lui Michael Jackson) pentru Bennet (n.r. Julien Benneteau, căpitanul echipei de Fed Cup a Franței), pentru că mi-a spus să fac asta, dacă o voi învinge pe Sharapova”.

Vezi și: Maria Sharapova, criticată dur de adversară după ce s-a retras la 0-5 în decisiv: „Mi se pare trist să-mi spună asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
347655969058390
Ion Popescu  •  04 Iulie 2019, 16:01

Stimate Domnule Omidiu ! GSP nu mai apartine trustului Ringier de mai multi ani. In prezent GSP apartine trustului Intact Media Group, actionari fiind fiicele Domnului Dan Voiculescu. Acest trust detine Antena 1, Antena 3, etc.

omidiu
omidiu  •  04 Iulie 2019, 10:08
Postat de Ion Popescu pe 03 Iulie 2019, 23:16

GSP a publicat stirea secolului ! Plus o analiza profesionala a meciurilor. Doar GSP este cea mai longeviva revista de sport, marca Antena Grup !

Pardon, vrei sa spui Ringier

347655969058390
Ion Popescu  •  03 Iulie 2019, 23:16

GSP a publicat stirea secolului ! Plus o analiza profesionala a meciurilor. Doar GSP este cea mai longeviva revista de sport, marca Antena Grup !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează