SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

VIDEO Meci perfect făcut de Begu » Irina a învins-o CATEGORIC pe Azarenka în turul II la Roma

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2016 13:26

Irina Begu, locul 35 WTA, a învins-o categoric pe  Victoria Azarenka, locul 6, în turul II al turneului de la Roma. Românca s-a impus în fața dublei câștigătoare de Grand Slam cu scorul 6-3, 6-2.

În primul set, Irina a jucat foarte solid, a fost constantă și a avut o evoluție perfectă. Românca a profitat de greșelile făcute de Azarenka și a făcut două break-uri, suficiente pentru a câștiga setul.

În setul doi, Begu a continuat să joace excelent. Irina a făcut două break-uri și nu a lăsat-o pe Azarenka sa își impună jocul. Bielorusa a fost forțată să facă multe greșeli, iar Begu a închis meciul repede.

Begu va juca în optimile de finală cu Daria Kasatkina, locul 33 WTA.

 

 

Acesta a fost al șaselea meci între cele două,  iar Azarenka s-a impus de cinci ori. Ultimul meci între cele două a avut loc în 2015, tot la Roma, și a fost câștigat de Azarenka, scor 6-4, 5-7, 6-1.

În primul tur, Begu a trecut de Margarita Gasparyan, scor 6-3, 6-0. Azarenka nu a jucat în turul I.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (73)
1745flo
1745flo  •  11 Mai 2016, 23:18

Bravo Irina!

merace
merace  •  11 Mai 2016, 21:44

Sfertul Irinei a devenit si mai interesant, dupa ce a fost eliminata si Safarova, astfel ca acum in acest sfert nu a mai ramas nici o favorita (seed). Orice e posibil! HAI IRINA! HAI ROMANIA!

merace
merace  •  11 Mai 2016, 19:18

Orice sportiv are oscilatii de forma. Serena insasi a avut momentele ei de cadere, cand a cazut dramatic de pe locul 1 pana pe la locul 200, dar apoi a avut si puterea sa revina in frunte. Important e ca lupta, nu ca ii satisface sau nu pe fani...

Vezi toate comentariile (73)
Comentează