SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BIRMINGHAM

VIDEO Mihaela Buzărnescu după un turneu de vis pe iarba de la Birmingham: "Pot juca de la egal la egal cu jucătoare din TOP 10. Nu mulți au crezut în mine"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2018 19:46

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 30 WTA) a învins-o pe Elina Svitolina, scor 6-3, 6-2, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham, unde o va înfrunta mâine pe cehoaica Petra Kvitova. 

"Sunt foarte fericită pentru cum am jucat astăzi. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Sper să nu mă opresc aici. Au fost două săptămâni excelente pentru mine. Nu mă așteptam să am asemenea prestații pe iarbă. Nu am jucat foarte mult pe această suprafață în carieră.

Mă bucur că am ajuns la acest nivel și pot juca de la egal la egal împotriva jucătoarelor de top 10. Cred că faptul că sunt jucătoare de mână stângă e un avantaj pentru mine", a declarat Mihaela după calificarea în semifinale.

Adversar dificil în semifinale

Mihaela Buzărnescu va juca în semifinale contra dublei campioane de la Wimbledon (2011 și 2014), Petra Kvitova

"Am mai jucat împotriva Petrei anul acesta, la Braga, în finală. Acum va fi și mai dificil. Iarba este suprafața ei preferată, a câștigat două titluri de Mare Șlem la Wimbledon", a spus Kvitova.

"Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine în momentele mai dificile. Sper să rămână lângă mine în continuare. Nu au fost mulți care au crezut"Mihaela Buzărnescu

Vezi și: VIDEO Mihaela Buzărnescu, victorie IMPRESIONANTĂ în fața Elinei Svitolina » Adversar infernal în semifinale la Birmingham

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
magura
magura  •  23 Iunie 2018, 11:09
Postat de infos pe 23 Iunie 2018, 04:07

Le scrie Dancila articolele astora, ca prea se lamenteaza si le rateaza pe toate cu foile in fata! :-))))))))))))))

:))))))))))))))))))))

10154976492293690
Szasz Andrei  •  23 Iunie 2018, 08:34

Se apropie finala de la Wimbledon intre Miki si Simona ? Abia astept sa le vad jucand pt. trofeul cel mai vechi de GS (141 de ani), macar sa aiba dreptate cei de la Charlie Hebdo cu metalul vechi, dar sa il castige ! Old iron, old iron !!!

infos
infos  •  23 Iunie 2018, 04:10
Postat de brifcor pe 22 Iunie 2018, 20:53

La Praga (Cehia) si nu la Braga (Portugalia) a fost finala Kvitova-Buzã.

Daca ei vor la Braga ce tot va opuneti voi? :-))) Eu nici nu-mi mai bat capul, ca sunt si ofticosi si ma blocheaza. :-))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close