SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PRAGA

VIDEO Mihaela Buzărnescu, în finală la Praga » Performanță incredibilă reușită chiar de ziua ei de naștere + Înfruntă o dublă campioană de Mare Șlem

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 12:50

Mihaela Buzărnescu, locul 37 WTA, s-a calificat în finala turneului WTA de la Praga, după victoria obținută în fața Camilei Giorgi, locul 58 WTA, scor 4-6, 6-3, 7-5. 

Mihaela Buzărnescu și-a făcut cel mai frumos cadou la împlinirea vârstei de 30 de ani. Meciul cu Giorgi a fost unul epuizant, cu multe răsturnări de situație, decisivul fiind elocvent.

Buzărnescu a început slab cel de-al 3-lea act, pierdându-și serviciul pe fondul unor greșeli forțate de italiancă. Break-urile au curs unul după celălalt, Giorgi ajungând în ipostaza de a servi pentru meci, la 5-4. Din acel moment Mihaela a jucat impecabil și nu a mai cedat niciun game. 

Mihaela Buzărnescu are un an 2018 excelent. Datorită revenirii spectaculoase de astăzi, românca va urca pe cel mai bun loc din carieră, 32. Parcursul româncei poate culmina cu o apariție pe lista capilor de serie de la Roland Garros. 

Buzărnescu se va duela în finala cu favorita gazdelor, Petra Kvitova. 

Mihaela joacă astăzi și în finala probei de dublu. Alături de partenera sa Lidziya Marozava vor înfrunta dublul format din Nicole Melichar și Kveta Peschke.

Citește și: S-a tras tabloul de la Madrid » Cu cine joacă Simona Halep în primul tur + Sharapova și Otapenko întâlnesc două românce

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
merace
merace  •  05 Mai 2018, 09:34

Raluca Olaru si Ana Blinkova au castigat finala de dublu la Rabat!

10204072431627928
Mircea Serban  •  04 Mai 2018, 19:43

LA MULTI ANI, FATA FRUMOASA! FELICITARI PENTRU "CADOUL" CE NI L-AI DARUIT! IA SI FINALA CU TINE! VOR MAI VENI APOI, ALTELE SI ALTELE!

831959706877275
Cristian Baltaru  •  04 Mai 2018, 17:21

Bravo,Mihaela,ai jucat și luptat până la capăt și te-ai calificat pe merit în finala turneului W.T.A. de la Praga.Nu te teme mâine în finală de Kvitova,joacă cel mai bun tenis al tău și vei câștiga primul tău turneu W.T.A.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează