Comentarii (45)
valii_sv  •  24 Aprilie 2019, 13:43

Intrebare *** , raspuns *** de la un .......... ! Asta nu le are pe toate la masarda , chiar nu stiu cum rezista inca in presa un asemenea personaj !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Alex Dam  •  24 Aprilie 2019, 13:24
Postat de cpt.ahab pe 24 Aprilie 2019, 12:40

Badea are dreptate! Ne-am trezit mari favorite cu Franța, la ea acasă! Ridicol!

Uiti probabil ca in sferturi am eliminat cehia, care e inca campioana. Uiti poate ca am jucat in cehia....si desigur ai uitat ca in echipa lor au jucat primele 2 locuri la dublu plus pliskova....inteleg ca poate esti fan badea dar asta nu inseamna ca prostul ala are dreptate mereu.

spinoza  •  24 Aprilie 2019, 13:23

In afara ca asta se face de ras cam pe unde apare este si un caracter mult mai mic decat Boc sau chiar toba lui Boc! *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ersil Mae Tabigue  •  24 Aprilie 2019, 13:15

Prostul asta de Badea care comenteaza si stie tot fara sa-l intrebe cineva e penibil. Daca vrea sa castige un ban, s-a faca cinstit, onorabil si fara astfel de comentarii care fac rau unora. Celor ca mine in mod sigur nu ne afecteaza, dar pe altii din pacate da. Si el e constient de asta. Daca era un bun roman ar fi empatizat cu cei carora le-a parut rau ca nu am castigat cu Franta, care fie vorba intre noi chiar putea fi invinsa. A castigat la limita!!! Si asta e important. Noua din pacate ne lipsesc rachetele numarul doi, caci trebuie sa fie cel putin doua. Este Simona in top de ani buni, dar singura nu rezolva. Ce a depins de ea a facut si trebuie sa-i multumim pentru daruirea de care a dat dovada, clar fara interes material cum spun unii...!

Soos Vilmos  •  24 Aprilie 2019, 13:12

Daca mai avea cineva vreo indoiala privind acest individ ***, poza de mai sus cred ca o risipeste pe deplin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab  •  24 Aprilie 2019, 12:40

Badea are dreptate! Ne-am trezit mari favorite cu Franța, la ea acasă! Ridicol!

crimson.veritas  •  24 Aprilie 2019, 12:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

crimson.veritas  •  24 Aprilie 2019, 12:12

Romania nu a plecat favorita nici cu Franta ... si cu atat mai putin cu Cehia ...:)) De la faptul ca au jucat in deplasare ... si pana la componenta lotului ... a 2-a racheta, a 3-a racheta, si echipa de dublu ... dublul Romaniei este extrem de slabut ... in ciuda a ceea ce crede postacimea ... mereu a fost asa! ...:)) Vorbim de aceesi ... spalati pe creier ... hastagisti, care isi fac veacu pe aceste tabloide ... cu psd, cu puscaria, cu penalii ... care dupa ce am batut Norvegia la CE ... ne dadeau favoriti sa castigam aurul ...:)) Nu au inteles nimic ... din victoria cu Cehia ... probabil nici pana astazi nu stiu ... ca Cehia a jucat fara prima racheta ... si din cazua asta Siniakova a jucat 3 meciuri (din care 2 ... unul dupa altul) ... si chiar si fara Kvitova ... tot Cehia era mare favorita la pariuri si la specialisti ...:)) Deci ce au inteles ... hastagii ... care au astazi am vazut ... o nou jucarie ... denumita Miky Mouse ... dupa Bulanul cu Cehia ... este ca ... am castigat tactic meciul ... probabil datrorita celor 2 infrangeri fara drept de apel ale lui Miki ... si ca avem o echipa de dublu ... exceptionala ... si ca da mergem in Franta ... cu aceeasi strategie ... sa facem instructie ... cu francezele ...:)) Pana la unrma nu ai ce sa le ceri ... la #rezisti ... ei umbla cu creierul in punga ... si acasa il tin la ... congelator ...:))

alegsandru  •  24 Aprilie 2019, 12:14
Postat de 0kay pe 24 Aprilie 2019, 11:03

In caz ca ati uitat ,gsp face parte din intact grup. Cum sa nu promoveze pe badea , sau orice alta caracuda.,gen ana maria palmier. Sexy impresara. Cum isi da un prost cu parerea hop si gsp sa faca valva.

In caz că ai uitat gesepe e parte a grupului Ringier cu Libertatea și chilotareala și lgbt. Afară de asta, GSP mai niciodată nu mi s-au părut a avea multe în comun cu Intact chiar și când era parte. Ți s-ar părut ție Tolontan, Maria Andrieș sau Geambașu pe aceeași linie cu Antena? Judecă tu, nu Coldea !

vladutz13  •  24 Aprilie 2019, 11:31

Chestia este ca Romania era chiar putin favorita :)) din perspectiva Simonei Halep. Se presupunea ca isi castiga meciurile, ceea ce a si facut. Practic aveam inca 3 meciuri echilibrate din care sa obtinem calificarea... daca se juca in Romania am fi fost favoriti certi inclusiv la casele de pariuri. Badea este .... nici nu stiu ce este, nu inteleg de ce-l mai urmareste cineva.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează