SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

VIDEO // Organizatorii au făcut-o pe Simona Halep să plângă! » „Să nu uiți niciodată asta!”

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iunie 2019 19:01

Simona Halep (27 de ani, locul 8 WTA), prezentă la Cluj pentru Sports Festival, a fost surprinsă de către organizatori cu un video emoționant.

Înainte de debutul turneului demonstrativ (DETALII AICI), pe ecranul amplasat deasupra terenului au rulat imagini emoționante și reprezentative din cariera Simonei Halep.

Totodată, videoclipul conținea mesaje emoționante ale părinților Simonei Halep, dar și ale apropiaților acesteia, iar fostul lider mondial nu și-a putut stăpâni lacrimile. Nici Stere Halep nu a putut să își ascundă emoția și, prezent în tribune la Cluj, a dat frâu liber lacrimilor.

„Să rămâi mereu aceeași: modestă și cinstită”, i-a transmis mama sa, Tania.

„Să nu renunți niciodată și să nu uiți niciodată acest pământ, unde te-ai născut”, i-a urat și tatăl său, Stere.

Vezi AICI imaginile de la Sports Festival

VEZI ȘI:

Simona Halep // Tablou stelar la turneul de la Eastbourne: 6 jucătoare din TOP 10 i se vor opune Simonei + Naomi Osaka poate pierde locul 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
456101991228976
Zanogeanu Ion  •  16 Iunie 2019, 17:51

De ce nu-mi publicati comentariul? Exista o lege a presei scrise,de ce nu o respectati! Referirile mele au fost legate de sport. De ce va place sa publicati referiri ostile SPORTULUI Romanesc s-au chiar injurii si obscenitati la adresa sportivilor Romani .Halal de asa responsabili de comentarii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează