SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

VIDEO Scandal-monstru la Indian Wells » O jucătoare cu experienţă s-a enervat pe adversara sa: "Ai 18 ani, cum poţi să minţi?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 09:48

Primul tur de la Indian Wells a adus şi primul scandal. Un punct din timpul meciului dintre Lin Zhu şi Francesca Schiavone a stîrnit multe discuţii. 

Chinezoaica de 18 ani trebuia să piardă un punct după ce a lovit o minge care apoi a atins propriul teren, iar apoi a ajuns în terenul italiencei, dar arbitrul n-a văzut.

Schiavone i-a cerut arbitrului să repete acest punct, însă acesta a zis că o face doar dacă Lin va recunoaşte: "Nu îi pot cere asta, nu am văzut ca mingea să fi atins terenul. Însă dacă ea recunoaşte, repetăm punctul", a justificat arbitrul.

Lin Zhu nu a avut nici o reacţie, aşa că italianca s-a enervat: "Nu a lovit terenul tău? Se va vedea la TV! Ăsta e un sport, nu e bine să minţi, ai doar 18 ani", a replicat Schiavone.

Reproşurile lui Schiavone s-au îndreptat apoi către arbitru: "Cum să nu vezi aşa ceva? Cum?". VIDEO CU INCIDENTUL

Lin Zhu s-a impus în acest meci, 0-6, 6-3, 6-3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
thedronius
thedronius  •  15 Martie 2015, 00:27
Postat de lapusneanul pe 14 Martie 2015, 18:57

asa e regula, insa ieri am ramas surprins, invingatoarea a dat prima mana cu arbitrul....ma chinui de o juma de ora sa-mi amintesc meciul...:)

Surprins e putin spus. Eu am fost intrigat de-a dreptul. Atata lipsa de respect mai ales de la un om care striga in gura mare ca e victima a rasismului este IPOCRIZIE CRUNTA. Monica nu e din acelasi aluat cu Irina Spirlea din pacate. Aia nu trecea cu vederea asa ceva. Dadea totul pe gusha in conferinta de presa chit ca isi lua 'ban' de la WTA. Aia e, traim intr-o lume in care orice gest normal te unge la suflet... tocmai pentru ca gesturile firesti sunt atat de rare.

real09
real09  •  14 Martie 2015, 23:24

asta e poporul galben. Hoti din scutece

victor33
victor33  •  14 Martie 2015, 23:13
Postat de balauru48 pe 14 Martie 2015, 18:38

inseamna ca n-am urmarit eu destule meciuri. este vina mea. chiar am sa ma uit pe youtube la cateva finaluri de meciuri, sa ma conving de chestia asta.

Invinsul da primul mana cu arbitrul pt ca, de obicei, are un avion de prins. Invingatorul oricum ramane sa salute publicul. :)

Vezi toate comentariile (72)
Comentează