SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

VIDEO Simona e fantastică! Ieri a reușit lovitura zilei, astăzi a cîștigat punctul turneului la Cincinnati

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2015 12:39

Simona Halep a învins-o în această dimineață pe Andrea Petkovici, revenind după ce a pierdut primul set, 4-6. Românca a jucat mult mai bine apoi și s-a impus, scor 6-4, 6-2.

Avînd posibilitatea să urce pe locul 2 în lume după Cincinnati, Simona nu a jucat cel mai bun tenis în primul set. Și-a revenit apoi foarte bine în a doua manșă, iar începutul de decisiv i-a adus și un punct fenomenal în care a făcut și break-ul.

Petkovici avea avantaj în primul game al setului decisiv, dar Halep a uimit toți spectatorii prezenți în acel moment. A alergat-o pe nemțoaică dintr-un colț în altul, însă Andrea a contraatacat excelent și chiar putea cîștiga gameul. Nu a fost așa însă pentru că Simona Halep a "inventat" o lovitură fantastică, iar Petkovic nu a mai avut nici o reacție.

Simona va juca în această noapte, în jurul orei 3:30, cu Anastasia Pavlyuchenkova în sferturile de la Cincinnati. Dacă va ajunge în finală, românca va urca pe locul 2 WTA începînd de luni.

Simona Halep a reușit lovitura zilei și împotriva Kristinei Mladenovici. Vezi AICI cum a cîștigat punctul zilei cu franțuzoaica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
fangigi
fangigi  •  21 August 2015, 20:13

E fantastica, e fabuloasa, e mirobolanta, e fotomodela ce mai! Eu nu mai pot cu Halepa asta, mai lasati-ne ca ne-ati plictisit cu ea!

963812580324486
Universul Pariorilor  •  21 August 2015, 17:51
Postat de balauru48 pe 21 August 2015, 15:05

Dar cu ce ajuta statul roman fotbalul sau handbalul, baschetul sau oricare alt sport? Pe Messi cu ce l-a ajutat Argentina? Si totusi joaca cu placere pentru nationala, desi este mereu criticat. Dar Portugalia ce-a facut pentru Ronaldo sau Brazilia pentru Neymar? Elvetia pentru Federer? Spania pentru Nadal? NIMIC, ZERO! Asa ca mai lasati-ma cu Halep, ca m-am saturat! Cea mai buna jucatoare din lume, cea mai sexy si mai frumoasa, cu cel mai tehnic si spectaculos joc. N-ai vazut asa ceva... Cu cat o laudati mai mult, cu atat devine mai antipatica!

ati termina pregatirea de CL si acu nu mai aveti altceva de comentat?

963812580324486
Universul Pariorilor  •  21 August 2015, 17:49
Postat de catalynn pe 21 August 2015, 13:37

Nu am prea multe motive de simpatie vis a vis de Halep de cand a lasat Nationala balta, dar trebuie sa dau Cezarului ce e al Cezarului: comparata cu bărbălăii astia purtători ilegali de fusta, Simona e o mâna de om, faptul ca ii trimite acasă in lacrimi, dupa jocuri interminabile in soare si umiditate ridicată (ieri a fost prima partida disputata pe "răcoare") este absolut impresionant. La cum a jucat la Toronto si joaca la Cincinnati isi merita pe deplin locul in Clasament. Bravo Simona si bafta în continuare!

Bai 0-3 dute si te plimba ca esti paralel la fel cum e Steaua Bati apa in piua in loc sa scuipi seminte pe la poarta *** poate iti da un carnat moca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează