TENIS  ·  US OPEN

VIDEO Simona Halep a primit o scrisoare emoționantă de la o tânără jucătoare: „A fost cel mai mare compliment pe care l-am primit vreodată”

Duminica, 25 August 2019, 11:53

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a primit un mesaj emoționant de la Katherine, o tânără jucătoare de tenis din New York.

Într-o campanie a sponsorului tehnic Nike, Simona Halep s-a întâlnit cu unul dintre milioanele de fani pe care românca îi are în întreaga lume. Katherine, o fată de 14 ani din Brooklyn, a avut această șansă după ce i-a transmis un mesaj special.

  • Simona Halep va debuta marți la US Open, cu americanca Nicole Gibbs (135 WTA). Detalii AICI!

„Dragă Simona Halep, am fost uimită de prima dată când te-am văzut la televizor. Acolo era o fată cu puteri nemărginite, în ciuda faptului că era atât de mititică. Învingea cele mai bune jucătoare din lume, era atât de dominantă. Meciul acela mi-a arătat cum exact cine ești și cum vreau eu să fiu ca jucătoare de tenis.

La 14 ani am intrat timidă pe teren împotriva unor jucătoare mai mari, puternice. Dar nu erau mai puternice decât mine, pentru că, nu știu cum, loveam foarte tare. Mi se-a spus că joc la fel ca tine. Ești calmă, puternică, energică, capabilă de lucruri mari. Ești o adevărată campioană!

Spre asta țintesc și eu în viață. Vreau să am drumul meu, să îmi urmez destinul. Cel mai mare compliment pe care l-am primit vreodată a fost când mi s-a spus că joc la fel ca tine. Am învățat că mărimea nu contează”, scrie în mesajul primit de Simona Halep.

Vezi și:

De ce crede Darren Cahilll că „Halep are o șansă grozavă”: „Ăsta e și unul dintre motivele pentru care am lucrat cu ea”Ce au descoperit medicii de la Spitalul Militar după ce au fost testați. Confirmă studiile din străinătate

Libertatea

Comentarii (5)

Ilie Golombioschi  •  25 August 2019, 20:11

Asta vrei Simona, asta ai! Felicitari!

observator979  •  25 August 2019, 20:00

Frumos!

Mihai Ionesei  •  25 August 2019, 14:14

Stergeti repede articolul sa nu afle haterii ca Simona poate fi model pentru tineri ,sau ca normalul mai poate fi model

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Ciclism, Reluare

Tururi din Belgia

Eurosport 2
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
Program TV complet

Liga 1