SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA // VIDEO + FOTO Simona Halep, premiată de Federația Internațională înainte de sferturile de la Roland Garros

Simona Halep // FOTO: Instagram +5   FOTO
Simona Halep // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 08:43

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) și americanca Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA) ar trebui să joace azi în sferturile de finală de la Roland Garros. Partida e programată la ora 15:00, ora României, și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport. Ploaia anunțată azi în Paris ar putea da însă peste cap programul. 

Înainte de meciul cu Amanda Anisimova, Simona Halep a fost premiată de Federația Internațională de Tenis.

La un dineu care a avut loc la Paris, Simona primit trofeul „ITF World Champion”, pentru jucătorul anului 2018.  Trofeul a fost acordat pe baza performanțelor Simonei Halep din 2018, an în care jucătoarea noastră a câștigat Roland Garros.

„Este o mare onoare pentru mine. Este foarte emoționant. Am cele mai frumoase amintiri la Paris, după anul trecut, când am câștigat turneul meu preferat. Sunt fericită să fiu din nou aici și să joc în sferturile de finală”, a declarat Simona Halep.

La petrecere, Simona a fost însoțită de familie, de Ion Țiriac, de managerul Virginia Ruzici și de cei din echipa sa.

Citește și:

Simona Halep, al 12-lea sfert de finala de Grand Slam » Ce a făcut până acum + cifră uluitoare la Roland Garros

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
103196710874764
Dizidentul Inutil  •  06 Iunie 2019, 09:19

ati vazut cum sta distinsa tenismena cu cultura generala? tragic. sa nu sti tu cine a scris mizerabilii? sa nu sti tu de piramidele din fata muzeului Luvru? a zis ca nu a avut timp si ca isi va face. dar in vacante ce mama naibii a facut? ca sa inveti ceva asa ca spoiala o poti face in mai putin de o ora. bine ca nu a intrebat-o cine a scris greierele si furnica sau daca brancusi s-a nascut in Franta. penibil , ridicol si rusinos.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  05 Iunie 2019, 10:27

Vai de mine!!! Iar a fost premiata de mostiri! Infraictoru asta isi baga mustata peste tot... Spera sa mai dea peste un ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bodrin
bodrin  •  05 Iunie 2019, 10:18

"It's a BIG honour"? It's a GREAT honour for me...ar fi mai potrivit, cred, așa, după ureche...Sper că nu greșesc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează