SPORTURI  »  TENIS  »  WTA KREMLIN CUP

VIDEO // Simona Halep și-a anunțat participarea la Kremlin Cup » Ce urmează pentru româncă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 15:51

Simona Halep va participa la turneul VTB Kremlin Cup de la Moscova, în perioada 14-20 octombrie.  

Bestsport.news scrie că până acum se știe despre următoarele jucătoare că vor fi prezente la turneul din Rusia: Elina Svitolina (3 WTA), Simona Halep (6 WTA), Petra Kvitova (7 WTA), Ekaterina Alexandrova (39 WTA), Daria Kasatkina (40 WTA), Anastasia Pavlyuchenkova (41 WTA), Veronica Kudermetova. 

De asemenea, zilele acestea se negociază și prezența Mariei Sharapova. 

Anul trecut, turneul a fost câștigat de rusoaica Daria Kasatkina. Tot în 2018, Simona a decis să se retragă în ultima clipă de la turneul din Rusia din cauza unei accidentări. 

Pentru Simona Halep urmează turneul de la Wuhan, începând cu 23 septembrie, după care cel din Beijing, din 29 septembrie.

„E una dintre cele mai puternice ediții din ultimii ani. 5 dintre primele 20 de jucătoare vor fi prezente. Pentru fanii turneului va fi foarte interesant, iar publicul va veni cu plăcere să vadă un tenis frumos” 
- Președintele Federației Ruse de Tenis, Shamil Tarpishev

Citește și:

Simona Halep a plecat azi spre Asia fără Darren Cahill: „Încerc să mă adaptez. Aerul, mâncarea și cultura sunt diferite”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dubluv
dubluv  •  18 Septembrie 2019, 21:16
Postat de argus pe 18 Septembrie 2019, 18:39

Nu vreau sa fiu rautacios, doar ma-ntreab e va declara Simona inaintea turneului? "...Mai simt dureri dar sunt normale..."? Asa-s de "normale" ca este la fel de "normal" ca recidiveaza! Ca deobicei, inchei urand-ui succes Simona si cu indemnul de a revedea meciurile in care adversarele au invins-o, sunt sigur ca ar ajuta-o.

nu esti rautacios, doar agramat. Este foarte posibil sa nu participe la Moscova, chiar daca s-a inscris. Depinde foarte mult de turneele dinainte. Daca face finala la Wuhan si Beijinf (greu de crezut, dar e doar un exemplu) in mod sigur nu se mai duce la Moscova. Toate jucatoarele fac asta. Se inscriu la mai multe turnee si apoi decid daca participa sau nu cu adevarat.

argus
argus  •  18 Septembrie 2019, 18:39

Nu vreau sa fiu rautacios, doar ma-ntreab e va declara Simona inaintea turneului? "...Mai simt dureri dar sunt normale..."? Asa-s de "normale" ca este la fel de "normal" ca recidiveaza! Ca deobicei, inchei urand-ui succes Simona si cu indemnul de a revedea meciurile in care adversarele au invins-o, sunt sigur ca ar ajuta-o.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  18 Septembrie 2019, 17:05

Cred ca e o idee buna, chiar daca e vorba de un drum Beijing-Moscova si apoi unul Moscova-Shenzen. Programul de anul acesta permite mai usor participarea la Moscova pentru ca e o saptamana libera intre acest turneu si WTA Final (pana acum nu era, se disputa WTA Final inainte de Elite Trophy, acum au schimbat ordinea). Interesant anuntul Svitolinei. Elina ar reveni in Rusia dupa 3 ani (ea a refuzat sa joace in turnee rusesti din motive politice).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close