SPORTURI  »  TENIS  »  COMPARAȚIE

VIDEO Simonei i-au refuzat piața, în vecini s-a putut » Sute de mii de oameni și-au întâmpinat campionii din tenis în stradă

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 13:35

Simona Halep va prezenta copia trofeului de la Roland Garros diseară, pe Arena Națională, începând cu orele 20:00. Asta după ce dorința ei, de a apărea în fața bucureștenilor într-o piață din Capitală, a fost refuzată. 

Gazeta a scris ieri, din informații obținute pe surse autorizate, că doleanța sportivei a fost să apară în fața românilor într-o piață bucureșteană. Informația a fost negată oficial azi de Primărie, însă întrebarea stă în picioare.

De ce PMB nu s-a ocupat de organizarea evenimentului într-un spațiu public deschis, nu pe treptele Arenei Naționale, de unde evenimentul de diseară a fost mutat în incinta stadionului abia după un val de critici?

De-a lungul timpului, marii campioni din tenisul vecin, cel sârb, au avut parte de primiri triumfale după succese de la turnee de mare șlem. Sau chiar și după participări!

GSP.ro a selectat două dintre cele mai sugestive și vi le prezintă în continuare:

1. Novak Djokovici - Wimbledon 2011

În 2011, Djokovici avea doar două din cele 12 titluri de mare șlem câștigate până în prezent, ambele la Australian Open.

Iar primul succes cu adevărat uriaș a fost trofeul de la Wimbledon. După ce i-a stopat lui Rafa Nadal o serie de 20 de victorii la rând pe iarba londoneză, care data din 2008, Novak a fost primit senzațional la Belgrad.

Peste 100.000 de oameni s-au adunat în centrul capitalei Serbiei, au cântat și au aprins torțe pentru campion. 

2. Ana Ivanovici, Jelena Jankovici, Novak Djokovici - 2007

 Atenție! Nici măcar unul dintre cei trei n-a câștigat titlul la Roland Garros acum 11 ani.

 Însă, la întoarcere, zeci de mii de oameni i-au așteptat în fața primăriei din Belgrad. 

"Sunt sigur că una dintre ele va câștiga un mare șlem în anul următor", era predicția lui Novak. 

Și avea dreptate. Ivanovici avea să cucerească primul și singurul ei trofeu pe zgura pariziană în 2008. 

Vei fi diseară pe Arena Națională pentru a sărbători titlul câștigat de Simona Halep la Roland Garros?

Da, cu siguranță voi merge!
Nu, nu voi fi prezent

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
485809194904413
Costel Tudor  •  12 Iunie 2018, 07:45

Bai gsp.-istilor , țineți neaparat sa NU va deosebiți *** din Piața Victoriei !!! RUȘINE , RUȘINE , RUȘINE !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  11 Iunie 2018, 17:39

Piata Victoriei era ieri ocupata de 500 de Boti (Malini Boti :)) asa ca n-a fost loc. Serios vorbind, ca sa se organizeze ceva intr-un spatiu public trebuia sa existe un organizator care sa-si asume manifestarea, rolil ar fi revenit federatiei de tenis care probabil ca s-a facut ca ploua. Astia de la jesepe stiu si ei foarte bine cum sta treaba de fapt, dar na, presteaza si ei dupa ordin...

609724402513657
Emanuel Alexandru  •  11 Iunie 2018, 17:20
Postat de adi_adita pe 11 Iunie 2018, 16:10

cum-necum, ca va place sau nu, au fost mai multi ca voi. si asta se vede ca va roade tare. sa fiti sanatosi!

noi suntem sanatosi in schimb...tu si idiotii care au fost in piata si care habar n-aveau ce cautau acolo ... nu sunteti .. Vedea-v-as idolul 2 metri sub pamant

Vezi toate comentariile (23)
Comentează