SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENAMENT

VIDEO Sorana Cîrstea, într-o poziție neobișnuită în ultimul clip postat!

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 17:20

Sorana Cîrstea (92 WTA) a ieșit din primul tur de la Australian Open și a coborât 8 locuri în clasamentul WTA. Românca trage însă tare în sala de forță pentru a reveni.

Sportiva noastră a pierdut în primul tur la Antipozi, asta deși jucase sferturi de finală la Shenzhen.

Azi, Sorana a postat pe Instagram un filmuleț în care demonstrează că se antrenează din greu pentru a avea o condiție fizică impecabilă în restul sezonului.

În ultimul clip pare că sfidează gravitația. Stă cu capul în jos, ținându-se de două inele. Acest exercițiu e menit să-i dezvolte musculatura mâinilor, folosindu-se de greutatea corpului ei.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sorana Cirstea (@soranacirstea) on

VEZI ȘI:

VIDEO Lacrimi de râs la conferința de presă a lui Novak Djokovic! Moment DEMENȚIAL la Melbourne cu un jurnalist italian de calibru: „Nu-i rău, nu-i rău”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1745flo
1745flo  •  28 Ianuarie 2019, 21:38
Postat de catalynn pe 27 Ianuarie 2019, 21:33

Nu vad importanța, frumusețea nu aduce nici puncte WTA si nici GSuri ...

Si Halep cate de grand slam-uri are, ca frumoasa nu e? O preferam pe Sorana si fara puncte wta sau trofee date de Tiriac!

sakamoto
sakamoto  •  27 Ianuarie 2019, 21:54

O jucatoare de tenis din Rusia, zicea cu vreo 10 ani in urma:noi fetele din Rusia, stim bine ca oricit de mult talet vei avea, daca nu muncesti foarte mult, nu realizezi nimic in tenis. Bine ca frumoasa Sorana Cirstea a realizat aceasta, catre finalul carierei. Mai bine mai tirziu, decit niciodata...Poate colegele dinsei mai tinere, se vor pune la treaba. Ce se intimpla cu Jaqeline Cristian, marea noastra speranta? S-a lasat de tenis?

catalynn
catalynn  •  27 Ianuarie 2019, 21:33
Postat de rocky2 pe 27 Ianuarie 2019, 19:56

Sorana si cu capul in jos e mai atragatoare ca hăplişor!

Nu vad importanța, frumusețea nu aduce nici puncte WTA si nici GSuri ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează