SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Lacrimi de râs la conferința de presă a lui Novak Djokovic! Moment ANTOLOGIC la Melbourne cu un jurnalist italian de calibru: „Nu-i rău, nu-i rău”

FOTO: Captură Twitter @ATP Tour
FOTO: Captură Twitter @ATP Tour

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 15:28

Novak Djokovic (31 de ani 1 ATP) l-a învins pe Rafael Nadal (32 de ani, 2 ATP), scor 6-3, 6-2, 6-3 și a obținut al șaptelea trofeu din palmares la Australian Open. Conferința de presă a sârbului a fost una savuroasă.

Ubaldo Scanagatta (69 de ani), jurnalist italian cu un accent ciudat, a luat cuvântul în sala de conferințe de la Melbourne.

Nu a apucat să spună decât: „Felicitări. Cinsprezece turnee de Mare Șlem, 7 trofee la Australian Open”. A fost întrerupt de reacția savuroasă a lui Nole, imitându-i accentul: „Nu-i rău, nu-i rău”. 

Întreaga sală a izbucnit instant în râs. Djokovic a revenit, cerându-și scuze în fața jurnalistului, aparent un apropiat de-ai săi. 

*** momentul amuzant este la minutul 5:00

 

Italianul e celebru

Scanagatta a fost în centrul atenției și la primul meci jucat de Nadal la actuala ediție de la Australian Open. Italianul a ațipit în timpul conferinței de presă. Detalii AICI.

Vezi și: 

Novak Djokovic l-a spulberat pe Rafael Nadal și e a 7-a oară campion la Australian Open! Cifrele meciului și ale carierei sunt ABRACADABRANTE!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1779301712330982
Walker Johnson  •  28 Ianuarie 2019, 14:59

cred ca esti dus !!!! pe nadal ar trebuii sa-l intrebe de dopaj

magic4ever
magic4ever  •  28 Ianuarie 2019, 10:38

Djokovic o sa fie nr 1 din istoria tenisului

cfrinho
cfrinho  •  27 Ianuarie 2019, 20:02

Trebuia sa-l intrebe de dopingul generalizat in sportul profesionist, sunt curios daca ramanea la fel de glumet. :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează