SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS MASCULIN

VIDEO Tenismanul fără o mână care vrea în clasamentul ATP: "Vreau să demonstrez tuturor că se poate"

Foto: Stuff.co.nz
Foto: Stuff.co.nz

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2016 20:46

Alex Hunt, 23 de ani, este neozeelandez și practică tenisul din copilărie, chiar dacă nu are mâna stângă.

Visul numărului 41 în Noua Zeelanda este să apară cândva în clasamentul ATP.

"Vreau să ajung în clasamentul mondial pentru a demonstra tuturor persoanelor aflate în situația mea că nimic nu este imposibil", a fost reacția lui Alex.

Alex joacă de patru ani în campionatul universitar, iar începând cu 28 decembrie va participa la Te Anau Tennis Invitational, al treilea cel mai important turneu din Noua Zeelandă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
onduku
onduku  •  26 Decembrie 2016, 11:38

Foarte tare! Ideea e ca nu e mare lucru ce face, decat la servit are nevoie de ambele maini. Reverul il loveste cu una singura. Are sanse pentru ca e talentat, probabil ca doar acum are proteza.

sorin_steaua
sorin_steaua  •  26 Decembrie 2016, 04:59

Daca o sa intre in ATP si o sa fie un bun jucator, atunci vor veni unii si vor spune ca de fapt, are un avantaj ca n-are o mana .

asystel
asystel  •  26 Decembrie 2016, 02:18

Asta-l ucide pe Hanescu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează